Bilgisayarda ekran görüntüsünü alma

media 1363

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Size Windows bilgisayarda ekran görüntüsü almak için çok kullanışlı bir program önereceğiz. Bu program ile hızlıca her şeyin ekran görüntüsünü bilgisayara alabilirsiniz. Uygulamanın ismi Lightscreen.

Bilgisayarda yaptığınız İilemlerin ekran resmini alma nasıl yapılır?

teknik destek

Lightscreen, belirleyeceğiniz kısayollarla 3 farklı modda ekran görüntüsü yakalamanızı ve PNG, JPG, BMP biçimlerinde kaydetmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır.

Lightscreen ekran kaydetme ve kataloglama sıkıcı sürecini otomatikleştirmek için basit bir araçtır, bu kullanıcının tercihlerine göre bir (veya birden fazla) kısayol tuşları ile çağrılır ve sonra diske bir ekran görüntüsü dosya kaydeder gizli bir arka plan işlemi olarak çalışır.

Bilgisayarda ekran görüntüsü alma programı

  • Windows ‘yürütebilirsiniz başlangıç ​​(gizli veya ana pencere görüntüleyen).
  • Sistem tepsisinden simge kolay erişim için.
  • Beş yapılandırılabilir eylemler, o kendi her hotkey (ekran, pencere, alan, vb.)
  • Çoklu görüntü formatları ( PNG , JPEG , vb) ve görüntü kalitesi seçici.
  • Bir bildirim ekran görüntüsü alınır.
  • Screenshot gecikme .media 33
  •  

Bilgisayarda ekran görüntüsünü alma

Windows 8.1 Windows 10 bilgisayar ekran görüntüsü alma programı! Eğer ekran görüntüleri almayı sağlayan yani hızlı no-fırfırlar ve hafif programı arıyorsanız daha fazla kendinizi yormayın. Lightscreen hızlı olarak ve kolay bir ekran yakalama yardımcı olan küçük bir uygulamadır.

Size görüntüler için bir hedef dizini tanımlamanızı sağlar Seçenekler, bunu ayarlayabilirsiniz Lightscreen ilk kez çalıştırdığınızda, hotkeys formatı (PNG, JPG veya BMP), görüntülerin otomatik adlandırma, artı ayarı gerçekten hızlı yapmak için kullanımı.

Kurulum seçenekleri istediğiniz tam olarak Lightscreen çalışma alabilirsiniz, yani fantastik vardır. Bu sistem tepsisindeki çalışır, ve isterseniz tüm fonksiyonlara kısayol tuşları ile aktif hale getirilebilir, bu yüzden gerçekten göze batmayan var.Sen tüm ekranı, seçili pencere veya belirli bir alanda yakalamak için seçebilirsiniz.

Eğer görüntü kalitesi seçebilirsiniz, ancak herhangi bir fiili düzenleme başka bir program yapılmalıdır – Ne küçük Lightscreen olmayan bir editör. Ancak, bu kaynaklar üzerinde Lightscreen küçük ve hafif kalmasını sağlar.


Ekran Görüntüsü Alma Ustası Chrome Kaldırma Silme

Ekran Görüntüsü Alma Ustası Chrome Kaldırma Silme
Son Güncelleme: 12.04.2018 10:52