Windows 8.1 ve Windows 10 driver bulma indirme programı

media 128

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 bilgisayarda yüklenemeyen ya da bulunamayan sürücüleri bulmak için ücretli / ücretsiz programlar bulunmakta. Driver indirme programı!

Driver Checker, Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sistemi kullanılan bilgisayarda tespit edilemeyen ve yüklenemeyen donanım süreücülerine kolay yoldan ulaşabilirsiniz. Program otomatik internetten çekerek bilgisayarınıza aktarır. Program hem hızlı hemde pratik kullanıma sahip.

teknik destek

Driver Checker programı, ses kartı, ekran kartı, kamera, anakart, modem, ethernet, wifi kablosuz adaptör ve diğer donanım driverleri bularak size seçenekleri sunuyor. Siz onayladığınız takdirde yüklüyor. Starr scan butonuna tıklayıp bilgisayarda tespit ettiği tüm sürücüleri ekrana getiriyor.  

Program aynı zamand harici donanımları da tanıyor. Bunlardan TV kartı, yazıcılar ve Bluetooth aygıtlarını tanıyabilmekte.

Windows 8.1 ve Windows 10 sürücüleri yükleme

Windows 8.1 ve Windows 10 driver bulma indirme programı

Bu programın dışında çok sayıda programlar bulunmakta. Eğer memnun kalmazsanız sorunun ne olduğunu yazarak alternatif program önerisi alabilirsiniz.


Bilgisayarda Driver Bulma indirme Programı Windows 10

Bilgisayarda Driver Bulma indirme Programı Windows 10
Son Güncelleme: 09.09.2017 22:20