4 Gözle beklenen WWDC etkinliği devam ediyor

media 1939

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı WWDC devam ediyor. Bugün tanıtımı yapılan iOS 11 sürümü ilgi odağında olmayı başardı.

iOS, iPhone kullanıcılarının tasarım ya da donanımından ziyade bu akıllı telefonu tercih etmelerinin en önemli sebebidir. Bir süredir merakla beklenen iOS 11′ in Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda tanıtıldı.

teknik destek

iPhone 8, hayranlarının olduğu kadar rakipleri tarafından da fazlasıyla merak ediliyor. Bu merak; içinde birçok inovasyonun olması beklenen WWDC 2017 hakkında çok fazla dedikodu yapılmasına sebep oldu. Çerçevesi OLED erkan, cam ekranın altındaki home tuşu ve buna Touch ID özelliğinin dahil edilmesi, kablosuz şarj, yüz tanıma sistemli 3D ön kamera, rakiplerini kat kat geride bırakan yeni nesil bir işlemci ve daha neler neler.. Bunların yanı sıra birden fazla varsayımsal tasarımın ortaya atılması, yeni iPhone’un en önemli özeliği hakkında bir bilgiye sahip olunamadığı gerçeğini değiştirmedi. 

4 Gözle beklenen WWDC etkinliği devam ediyor

WWDC’ de neler var?

Bugün gerçekleşecek olan WWDC’de yeni yazılımların yanı sıra, yeni iPad, MacBoock özellikleriyle Siri’nin de geliştirilmelerinin tanıtılması bekleniyor. Kongrenin göz bebeklerinin MacOS ve iPhone’un yeni işletim sistemi sürümü iOS 11’in olması su götürmez bir gerçek. iOS’un olmadığı bir iPhone’un sadece birkaç donanımdan oluşması gerçeği ve herkesin bildiği gibi birçok Android cihazının iPhone’lardan çok daha fazla iyi bir donanıma sahip olması iOS’un iPhone için ne kadar önemli detay olduğunu gözler önüne seriyor. iPhonelar yeryüzündeki en iyi akıllı telefon olma özelliğini, iOS’un güçlü işletim sistemine borçludur. 

Bu yıl birçok sızıntıyı önleyen Apple, iOS 11’in Beta sürümünden sonra bazı özellikleri saklama gereği duyuyor. Bütün soru işaretlerinin aydınlanması biraz zaman alabilir.


iOS 11 özellikleri içeren konsept videosu yayınlandı

iOS 11 özellikleri içeren konsept videosu yayınlandı
Son Güncelleme: 12.06.2017 15:43