Android Telefonda Dosyaları Şifreleme Kilitleme

media 3199

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Dosya Şifreleme Uygulaması. Cep Telefonlarda Dosya Şifreleme. Fotoğraf, Video, Resimler Şifreleme Kilitleme Programı ,Dosyaları Gizleme Saklamak için Ücretsiz Uygulama.

Folder Lock programı ile Android telefonlarda parola korumalı kişisel dosyalarınızı, fotoğraflarınızı, videolarınızı, belgelerinizi, kişilerinizi, cüzdan kartları, notları ve ses kayıtları şifrelemenizi sağlar. Dosya şifreleme uygulamasını buradan play.google.com/store/apps/details?id=com.newsoftwares.folderlock_v1 indirebilirsiniz.

teknik destek

Resimleri & Videoları Şifreyle Koruyunuz: Fotoğraf ve videoları saniyeler içinde kilitlemek veya doğrudan klasör kilidi kullanıcı arayüzü görüntüleri ve kayıt videoları güvenliğe almak.

Gizli Ses Dosyaları: Gizli ses dosyalarını engellemek özel konuşmaları veya iş sırlarını şifreleyebilirsiniz.

Telefonda Dosyaları Şifreleme Programı

Android Şifreleme,Android Dosya Şifreleme Programı

Lock-Aşağı Hassas Belgeleri: Güvenle kilit aşağı banka ifadeleri, vergi iadeleri, şirket e-tablolar ve diğer off-the-record dosyaları gibi hassas belgeleri.

Cüzdan Güvenli: Cesaretle güvenli cüzdan oluşturarak kredi kartları, banka hesapları, sağlık kartı, pasaport ve diğer gizli bilgilerden hassas bilgilerinizi kaydedin.

Kayıt Gizli Sesli Notlar: Gizli Ses Kaydedici ile gizli düşünceleri kaydetmek için çekinmeyin. Ayrıca kendi dahili müzik çalar ile kayıtları dinleyebilirsiniz.

Cep Telefonda Dosyaları Şifreleme APk

Özel İletişim: Gizli kişilerin bir listesini oluşturun, sağ Klasör Kilidi güvenli arayüz içinde gizli kişileri gizli grup SMS göndermek.

Bulut Yedekleme: Hiç tekrar güvenli dosya ve klasörleri asla kaybetmeyin. Bulut yedekleme özelliği sayesinde, veri düzenli olarak yedekleme yapabilirsiniz.

Üç Giriş Tipleri: Sen kurulum seçenekle birincil erişim kilidi gibi bir parola, PIN veya desen var.

Şifreleme Kilitleme Programı APK

Veri Kurtarma: Siz Folder Lock verilerinizi kaybetme konusunda endişelenmenize gerek asla. Kullanıcıların silinmiş dosyaları ve klasörleri almak yardımcı olabilir veri kurtarma özelliği yerleşik.

WI-FI Dosya Transferi: Senin WI-FI bağlantısı kullanarak, güvenli, farklı cihazlar arasında hassas dosyaları ve klasörleri aktarabilirsiniz.

Stealth Mode (gizle simgesi): Uygulamanın simgesini gizler, telefonunuzda Folder Lock keşfetmek omuz-sörfçü engeller.

Decoy Modu (sahte kullanıcı): Gerçek Folder Lock kullanıcı hesabı erişimini yetkili kullanıcı önlemek için sahte bir profil oluşturun.

Dosya Şifreleme Programı

Panik Anahtarı (Sarsıntı, Flick veya ekranda avuç koyun): Hemen bir sarsıntı, fiske ya da ekranda avuç yerleştirerek başka uygulamaya geçer.

Güvenli Tarayıcı: Klasör Kilidi güvenli bir tarayıcıdan resim ve videoları indirebilirsiniz, tarama geçmişi hiçbir iz bırakır.

Hack girişimi İzleme: Folder Lock otomatik olarak zaman damgası ile davetsiz misafir görüntüler.

Güvenli Tarayıcı (hiçbir iz ve gizlilik etkin şekilde bırakır): Browser • Dosya indirme

Resimleri Şifreleme,Şifreleme Kilitleme

Son Güncelleme: 18.03.2017 04:12