Android Telefonda Mail Gönderme Başarısız Bildirimi Alıyorum Nedir

media 419

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Telefonda Mail Gönderme Başarısız Bildirimi Alıyorum Nedir,Nasıl Çözülür,Telefonumda Mail Gönderme Başarısız Bildirimi Alıyorum Ne Yapmalıyım,E-Posta Gönderme Başarısız Bildirimi

Android Cep Telefonuma Mail Gönderme Başarısız Bildirimi Geliyor Çözümü

Android Mail Gönderme Başarısız Bildirimi Nedir Nasıl Çözülür? Telefonumda Mail Gönderme Başarısız Bildirimi Alıyorum Ne Yapmalıyım? Samsung Galaxy HTC Sony Huawei Çin Kore Malı Telefonda Mail E-Posta Gönderme Başarısız Bildirimi.

teknik destek

Alınan hata Android mail hesap kurulum denemesi yapılması yada yanlış mail adımları kaynaklı şu şekilde arada bir uyarı gelebiliyor. Alınan bildirim android mail gönderme başarısız. Bu gibi sorunlarda senkronizasyonu durdurabilir yada kurulu e-posta hesabını kaldırarak çözüme ulaşabilirsiniz.

Android cep telefonda kurulu mail adresini kaldırmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Her hangi bir sorunda yedeğinizi alıp cihazı fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz.

Ayarlar>Hesaplar yada Hesapları bölümünden E-Posta yazan bölüme giriş yapıp Hesap ayarları bölümünden mail adresi üzerine tuşlayıp en altta bulunan Hesabı Kaldır seçeneğinden mevcut tanımlı mail adresini kaldırabilirsiniz.

Android Gmail ve Hotmail hesaplarda bazen sorundan dolayı android mail gönderme başarısız uyarısı alabiliyorsunuz.Bu gibi sorunlarda senkronizasyonu durdurabilir yada kurulu e-posta hesabını kaldırarak çözüme ulaşabilirsiniz.

Android Cep Telefonuma Mail Gönderme Başarısız Bildirimi Geliyor Çözümü

Son Güncelleme: 30.03.2017 06:05