Android Versiyon Güncelleme

media 4779

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android cep telefonda yeni çıkan sürüm nasıl yüklenir? Yazılım güncellemesi nasıl yapılır? Cihaz ayarlarından otomatik Android güncellemesini başlatma.

Android Versiyon Güncelleme – Yükseltme Nasıl Yapılır

Dokunmatik telefonlar  yaygınlaştıktan sonra çok beklemeden piyasaya hakim olan mobil işletim sistemi Android yeni üretilen birçok telefon modelinde kullanılıyor. Kullanımı yaygınlaştıkça da telefonlar arasında bir yarış ortaya çıkıyor. Bu yarışta telefonun ekranı, sesi gibi özelliklerinin yanı sıra Android sürümü de çok önemli.

teknik destek

Android’in yeni sürümü ile gelen farklı özellikleri telefonunuza uygulamak, bu özellikleri siz de kullanmak istediğinizde yapmanız gereken çok basit. Telefonunuzu bilgisayara dahi bağlamadan yalnızca bir Wi-Fi ağına katılarak gerekli güncellemeyi alabilirsiniz.

android versiyon güncelleme

1. Ana Menü‘den Ayarlar‘a girin.

2. Ayarlar menüsünün en altında yer alan Telefon Hakkında‘ya girin.

3. İlk sırada Yazılım güncellemeleri şeklinde yer alan seçeneğin içine girip karşınıza çıkan “Şimdi kontrol et” butonuna tıklayın.

Telefonunuz kontrolü kendisi Android sunucusundan yapıp, uygun bir Android sürümü bulduğu taktirde indirip kurulumunu yapacaktır.

Yalnızca bu üç maddeyi sırayla yaparak telefonunuzu desteklediği en son sürüme kadar güncelleyebilirsiniz.tiket:

Son Güncelleme: 31.05.2017 00:26