Android 6.0.1 ve üstü için Android O Pixel Launcher APK indir yükle!

media 2283

Google, Android O sürümünde kullandığı yeni arayüzü Pixel Launcher, şimdi Android 6.0.1 ve üstü sürümler için indirilebilir ve yüklenebilir durumda. APK dosyası ve yükleme.

teknik destek

Google’ın saf Android deneyimini sunduğu Android O sürümünde kullanılan yeni arayüzü Pixel Launcher, şimdi Android 6.0.1 ve üstü sürümler için indirilebilir ve yüklenebilir durumda. Yazımızda apk dosyasını ve yükleme talimatını bulabilirsiniz.

İlk olarak Nexus cihazlarıyla başlayan ve sonrasında Pixel cihazlarıyla devam eden, Google’ın saf / OEM geliştiricilerin yaptığı gibi değiştirilmemiş Android arayüzü deneyimini sunduğu arayüzlerinin sonuncusu olan, yılların verdiği deneyim ve izlenimler doğrultusunda düzenlenerek oldukça iyi iş çıkarılan Pixel Launcher arayüzü, şimdi tüm Android 6.0.1 versiyonu ve üstü Android akıllı telefonları için yüklenebilir.

teknik destek

Bir XDA geliştiricisi tarafından hazırlanan bu apk derlemesi, Google daha yeni tanıtımını yaptığı ve geliştirici önizleme sürümünü yayınladığı Android O sürümündeki Pixel Launcher’a ait bir apk. Eğer Android O arayüzünü, diğer bir değişle en yeni Pixel Launcher’ı kullanmak istiyorsanız bu apk’yı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Pixel Launcher Apk İndir Yükle

Pixel Launcher Apk İndir Yükle

Android 6.0.1 sürümler için Android O Pixel Launcher APK indir

Geliştiricinin hazırladığı apk dosyasının Android O Önizleme 1 (versiyon numarası O-3743572) sürümünden aldığı için en son Pixel Launcher sürümü olduğunu söyleyelim. Öncelikle aşağıdaki bağlantıdan apk dosyasını indirin.

Pixel Launcher Apk İndir: apkmirror.com/apk/google-inc/pixel-launcher/pixel-launcher-o-3743572-release/pixel-launcher-o-3743572-android-apk-download/#file

Pixel Launcher nasıl yüklenir

Ardından ayarlar bölümünden diğer kaynaklardan apk dosyası yüklemeyi aktif edin ki dosyayı yükleyebilin. Pixel Launcher uygulamasını yükledikten sonra varsayılan sistem uygulaması olarak seçerseniz sorunsuz bir şekilde Pixel Launcher telefonunuzda çalışacaktır.

Ayrıca konunun XDA forumundaki sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz: forum.xda-developers.com/android/apps-games/backport-pixel-launcher-o-3743572-t3578163


Android O kişisel zil sesi nasıl yapılır

Android O kişisel zil sesi nasıl yapılır

Google, Android O sürümü resmen duyuruldu ve yayınlandı! Yeni özellikleri

Google, Android O sürümü resmen duyuruldu ve yayınlandı! Yeni özellikleri

Android 6.0 M ile Gelen Google Now Launcher indir

Android 6.0 M ile Gelen Google Now Launcher indir
Son Güncelleme: 26.03.2017 01:09