Android Kayıp yada Çalıntı Cihazları Uzaktan Kontrol Etme

media 4544

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Çalının veya kaybolan cep telefonu bulmak için ücretsiz programlar ve Google' nin kendi takip uygulaması bulunmakta. Peki çalınan telefon uzaktan nasıl izlenir kontrol edilir?

Android Kayıp yada Çalıntı Cihazları Bulma

teknik destek

Google resmi Adroid blog sitesi kullanıcıların cihazlarını kolayca bulmasını sağlayan ve aynı zamanda olası çalıntı durumlarda içerisindeki verileri silmeye izin veren “Android Aygıt Yöneticisi” uygulamasını resmen ilan etti. Android tarafında üçüncü parti kimi uygulamalar cihazın konum bilgisine ya da içerisindeki bilgilerin silinmesine olnak sağlasa da, Google söz konusu yeniliği Android’in stok haline dahil ederek bu yöndeki eksikliği gidermiş oldu. iOS ve Windows Phone 8 tarafında benzer uygulamaların üreticiler tarafından sunulduğunu hatırlatalım.
 

Android Aygıt Yönetisi, gerçek zamanlı olarak bir harita üzerinde kolaylıkla cihazı bulmamızı sağlar. Telefonun yanlış ellerde olması durumunda ise içerisindeki tüm verileri siler. Ayrıca telefon sessiz modda olsa bile maksimum ses seviyesi ile telefona arama gönderilebilecek.

Android 2.2 Froyo üzeri versiyonlar tarafından desteklenecek hizmetin Google Play Hizmetleri 3.2.25 numaralı sürümü altında dağıtımına ilk olarak sınırlı sayıda seçilmiş kullanıcılara ulaştığı rapor ediliyor. Ay sonuna dek ise dünya geneline dağıtımın tamamlanması bekleniyor.

Çalıntı Cihazları Uzaktan Kontrol Etme

Android Kayıp yada Çalıntı Cihazları Uzaktan Kontrol Etme

Hizmetin web sürümü henüz yayında değil bu sebeple dağıtımı gerçekleşen Android Aygıt Yöneticisi’nin kullanımı şu an için fayda sağlamayacaktır. Yine de dilerseniz yukarıdaki link’den indirebilirsiniz.

Bazı raporlar ise Google Play Hizmetleri uygulamasının farklı ekran yoğunluklarına göre sürümler sunacağını göstermektedir. Bu sebeple resmi güncellemeyi beklemek daha yerinde olacaktır. Android Aygıt Yöneticisi’nin Android cihazına ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek için Ayarlar> Güvenlik> Android Cihaz Yöneticisi sekmesi altından kontrol edebilirsiniz.

Android Cihaz Destek: android kayıp yada çalıntı cihazları uzaktan kontrol etme,çalınan android telefon nasıl bulunur,çalınan android telefon bulma,çalınan android telefonu bulma programı,kaybolan android telefonu bulma,kaybolan android telefon nasıl bulunur,android kayıp yada çalıntı cihazları uzaktan kontrol etme programı,android uzaktan izleme programı,android uzaktan izleme uygulaması,çalınan android telefonu uzaktan izleme programı,çalınan android telefonu uzaktan izleme uygulaması,kaybolan android telefonu uzaktan izleme programı,kaybolan android telefonu uzaktan takip edilerek bulma,kaybolan android cihazları uzaktan takip etme

Son Güncelleme: 29.05.2017 14:42