Huawei Mate 9 Android 8.0 olacak

media 1669

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Huawei firması tarafından geçen sene içerisinde üretilen Mate 9 modeli yüksek donanımı ile dikkat çekmişti. Şimdi ise Android 8.0 işletim sistemi ile takrardan dikkatleri üstüne çekti

Huawei şirketi son dönemde çıkarmış olduğu telefon modelleri ile Apple ve Samsung gibi büyük markalar ile rekabet edecek hale geldi. Son çıkardığı telefon modellerinin Hindistan pazarında 48 saat içerisinde 1 milyon satması ile yakaladığı başarıyı herkese gösterdi. 

teknik destek

Huawei firmasının daha önceki modelleri de halen yeni modeller gibi mobil piyasasında kendine yer bulabilmektedir. Bu modellerden biri olan ve yüksek bir donanıma sahip olan Mate 9 halen tasarımı ve donanım özellikleri ile firmanın amiral gemisi olmaya devam ediyor.

Huawei Mate 9 Android 8.0

Huawei Mate 9 Android 8.0 olacak

Mate 9 modelinde yakaladığı başarıyı bir adım öteye götürmeye hazırlanan firma şimdide Mate 10 modeli için çalışmalar başladı. Huawei, Mate 10 için çalışırken bir önceki modeli olan Mate 9 içinde Android 8.0 güncellemesini alabilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Huawei firmasının yaptığı Android Oreo çalışmaları telefon modeli için yaptığı test çalışmalarına yansıdı. Ünlü test uygulaması olan Geekbench‘in kayıtlarında Mate 9’a ait Android 8.0 testleri göründü.

Android 8.0 Oreo işletim sistemi yüklü olarak test edilen Mate 9 modeli  Kirin 960 işlemcisi ile Geekbench 4.1.0 testinde tek çekirdek testinde 1846 çoklu çekirdek testinde ise 6379 puan aldı.

Android 8.0 güncellemesinin ne zaman Mate 9 modeli için geleceği henüz netlik kazanmadı.  Huawei firması yetkililerince de henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat firmaya yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Mate 10 modelinin çıkmasından kısa bir süre sonra Mate 9 modeli içinde Android 8.0 güncellemesi yayınlanacağı bilgisi yer aldı.


Motorola Android One programına ekleniyor

Motorola Android One programına ekleniyor

Moto X4 modeli Android One ile çıkacak

Moto X4 modeli Android One ile çıkacak

General Mobile 4G Android One Rehbere Kişi Kaydetme

General Mobile 4G Android One Rehbere Kişi Kaydetme
Son Güncelleme: 28.09.2017 23:11