Adobe Flash Player Son Sürüm indir

media 3539

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Adobe Flash Player Son Sürüm nasıl yüklenir? Adobe flash ücretsiz indir yükle. Android ve windows 7, windows 8.1 ve windows 10

Windows Bilgisayarlarda ve Android Telefonlarda Adobe Flash Player Son Sürüm indirme

Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10 ve Android cep telefonları için Flash Player nereden indirilip yüklenir? Flash Player nasıl kullanılır hangi adresten indiririm diyenler için detaylar bu yazımızda.

teknik destek

Adobe Flash Player internet tarayıcılarında şimdilik çok önemli programlardan biridir ilerleyen zamanlarda alternatif bir yazılım çıkacak. İnternet içerik ve videoların sorunsuz görüntülenmesini sağlayan, tarayıcı tabanlı bir çalıştırıcı. Flash Player, HD video, hızlı grafik oluşturma mobil cihazlarda ve bilgisayarlarda önemli bir performans sağlayan yazılımdır. Aşağıda Adobe Flash Player buradan yazısını hangi cihazı kullanıyorsanız tıklayıp flash player indirme işlemi başlatabilirsiniz.

Windows işletim sistemi yüklü bilgisayaralar için Flash Player programının son sürümünü buradan get.adobe.com/tr/flashplayer/?no_redirect indirebilirsiniz.

Adobe Flash Player, Android işletim sistemi yüklü mobil cihazlarda flash içerikleri videoları, görüntüleri, oyunları ve uygulamaları oynatmayı sağlayan mobil yazılımdır.

Adobe Flash Player ile internet sitelerinde kullanılan görselleri görüntüleyebilir ve videoları oynatabilirsiniz. Son zamanlarda internette çok sayıda kullanılan flash içerikleri internet tarayıcı üzerinde görüntülenmesini sağlayan Adobe Flash Player, hemen hemen bir çok mobil cihazda önemli yere sahiptir.

Adobe Flash Player uygulamasını indiremeyen ya da yükleme işlemini yapamayan kullanıcılar kullandığı cep telefonu flash player uyumlu olmayabilir. Uyumlu olmayan cep telefonları için flash player uyumlu tarayıcıları tercih edebilirler.

Flash Player uygulaması yüklemeden önce APK dosyasını Android cihazın SD kartına atmanız ve cihazdan Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar bölümünün açık olması gerekiyor

Android işletim sistemi yüklü akıllı cep telefonları için Flash Player programının son sürümünü buradan download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.81/install_flash_player_ics.apk indirebilirsiniz.

Adobe Flash Player Son Sürüm indir

Son Güncelleme: 24.03.2017 15:57