Android Tablet Açılış Şifresini Unuttum Kırma

media 3961

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Tablet Açılış Şifresini Unuttum Ne yapmalıyım,Şifre kırma,programı uygulaması,Android,tablet,parolamı,şifremi resetleme sıfırlama yazılımı

Android Tablet Açılış Desen Tuş Kilit Şifresini Kırma

Android tablet açılış şifresini unuttum ne yapmalıyım? Android tablet şifre kırma programı uygulaması. Android tablet parola şifre resetleme sıfırlama

Android tabletlerde unutulan açılış desen kilidini kırmak için aşağıda farklı farklı yöntemlere yer verdik bunları teker teker deneyip çözüme ulaşabilirsiniz.

Çin malı bazı tabletlerde hard reset adımları uygulanmaya biliyor internette dolaşan bazı programlar ile şifre kırma işlemi denenebiliyor.

Tablet şarj durumu %50 üzerindeyken genelde çok az olmadığı sürece olabiliyor tablet kapalıyken ses kısma menü ve cihazı açma kapama tuşlarına basılı tutup yazılar geldiğinde bırakabilirsiniz yada android logosu geldiğinde çıkan seçeneklerden factory reset yazısının üstüne gelip menü yada açma kapama tuşuna bir kez basıp çekiniz gelen bölümlerden yes yazısının üstüne ses tuşları ile gelip aynı şekilde menü yada güç tuşu ile onaylayınız.

Bazı Android tabletlerde ses açma ve cihazı açma kapama tuşları ile adımlar uygulanabiliyor. Bu adımlar ile açılış şifresi kalkmayan tabletler için Android yazılım güncellemesi yapılması gerekebiliyor. Android tabletin garantisi varsa servisinden eğer garantisi yoksa Odin yazılımı ile güncelleme denenebilir.

Uyarı: Yukarıdaki adımlar yapılacaksa cihazın içerisinde bulunan tüm veriler silinecek.

Android desen şifre sıfırlama

Android Tablet Açılış Şifresini Unuttum Kırma

Son Güncelleme: 26.03.2017 18:20