Zoom şifre değiştirme ve ad değişikliği

media 217

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Bilgisayarda ve telefonda Zoom şifre değiştirme ayarlarını bazen soran olabiliyor. Burada yardımcı bir görselle hangi alanlarda işlem yapacağınıza yer vereceğiz.

Zoom şifre değişikliği işlemlerinin dışında bir çok işlemin yapıldığı kontrol panelindeki seçeneklere kesinlikle bakmanızı öneriyoruz. Böyle geniş bir yönetim alanına sahip bir yazılım pek görmemiş olabilirsiniz. Uygulamanın kullanımı biraz karşılık gibi dursa da biraz kurcalayarak veya araştırarak çok sayıda bölümünü çözebiliyorsunuz.

teknik destek

İşlemlerde problem yaşayanların ilk deneyecekleri uygulamanın oturumunun kapatılması ve tercihen gizli sekmeden işlem yapılması. Tarayıcıdan daha kolay olacağını belirtelim. Sık oturum yenilemelerinde anlık veya saatlık engel çıkabiliyor. Birde tarih yanlışlığından dolayı uyarılar çıkabilir.

Zoom şifre nasıl değiştirilir?

  • Web sitesi zoom.us’ a giriniz ve oturum açınız.
  • Profilden “MY Account” alanına geçiniz. Ama genelde direk geliyor.
  • Aşağıya doğru iniyoruz ve “Sign In Password” üzerinden yeni parolayı giriyorsunuz.

Zoom ad değişliği

  • Profil alanındaki yan sekmeden hesap adının değiştirilmesi için “Edit” yazısına tıklanacak.
  • Ad kısmını silip yenisini yazınız.
  • Aynı alanlarda profil resmi de değiştirilebilir.

Bu yerde mail değişikliği ve ek güvenlik seçeneklerini de açabilirsiniz. Çok sayıda önemli ayarın bulunduğu alanda yetkilendirme adımlarını yapılandırabilirsin.

Parola hatası alanlar şifre sıfırlama işleminde “Forgot” yazılı seçeneği kullanmaları gerekiyor. Eğer sıfırlama olmuyorsa çok sık talep göndermemenizi öneriyoruz. Bu kısmında geçici kısıtlanmasına neden olunabilir. Birde iPhone üzerinden yapılan işlemler bir Huawei’ de veya Samsung’ ta farklı alanlardan yapılabilir.

Zoom şifre değiştirme ve ad değişikliği

Zoom ad değişikliği

Son Güncelleme: 10.10.2020 01:22