Galaxy A5 Desen Tuş Kilidi Kaldırma Ekran Kırma Açmak

media 3707

Galaxy A5 desen kilidi açmak için ekran şifre kırma programı kullanmadan işlem nasıl yapılır ve telefon içerisindeki veriler silinmeden işlem yapılabilir mi?

teknik destek

Samsung Galaxy A5 desen tuş kilidi açmak ya da kilidi kaldırma için yapılacak en iyi işlem hard reset adımlarıdır. Format atma diye adlandırılan iki yöntem var biri hard reset ve diğeri fabrika ayarlarına döndürülmesi.

Galaxy A5 cep telefonu kapalıyken Ses Açma tuşu sonra Menü tuşu son tuş telefonu açma kapama tuşu bu sıralama ile üç tuşu basılı tutup Android logosu yada yazılar geldiğinde tuşlardan elinizi çekiniz. 

teknik destek

Ekrana gelen yazılardan Wipe Data Factory Reset yazısının üstüne ses tuşları ile gelip menü tuşuna bir kez basıp çekiniz . Gelen bölümden Yes yazısının üstüne yine ses tuşları ile gelip menü tuşuna bir kez basıp çekiniz. Son adım olarak ana menüye döndüğünde Reboot System Now üstüne gelip menü tuşuna basınız cihaz kapanıp açılacak.

İşlem sırasında robot simgesinin yanıdan ! işareti varsa bir sorunun oluştuğunu göstermekte. Bu genelde şarj yetersizliği veya yazılımda görülen bir hata kaynaklı olabiliyor. Burada bir kaç kez h. reset işlemi denennerek sorun bazen çözülebiliyor. Çözülmezse manuel bir ROM atmak sorunu ortadan kaldıracaktır.

Galaxy A5 Desen Tuş Kilidi Kaldırma Ekran Kırma Açmak

Bu adımlarla her şey silineceğini belirtelim. Önemli bilgileriniz varsa o zaman uzman bir servisle iletişime geçebilirsiniz. İsterseniz hard resetten sonra veri kurtarımı için bazı programlar denenebilir. Çoğunlukla iyi sonuçlar elde ediliyor.

Son Güncelleme: 11.10.2019 15:56