Oblio Tablet Desen Kilidi Açma Kaldırma Kırma Hard Reset

media 2411

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Oblio Tablet Desen Kilidi Açma Kaldırmak Kırmak Hard Reset Oblio tablet yazılım güncelleme nasıl yapılır? Desen ekran kilidi nasıl açılır kırma kaldırma

Oblio Tablet Desen Kilidi Açma Fabrika Ayarlarına Çevirme Sıfırlama

teknik destek

Oblio tablet hard reset sıfırlaması: Ses açma ve cihazı açma kapama tuşlarına basılı tutup ekrana yazılar geldiğinde tuşlardan elinizi çekiniz gelen seçeneklerde factory reset yazan bölüme ses tuşları ile gelip açma kapama tuşuna bir kez basıp çekiniz gelen bölümde yes yazısına’da aynı şekilde yapınız.

Oblio tablet desen kilidini açma ve yazılım güncelleme: Google Play store ile ilgili güncellemeyi yapmanız için aşağıdaki linkte bulunan güncelleme dosyasını tablet bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.
Tablet bilgisayarınızda Download oblio.com.tr/googleplay/update.zip adresi

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra tablet bilgisayarınızı kapatınız şarjı olduğundan emin olunuz. Ses açma kapatma butonlarından (-) tuşuna basılı tutunuz ve daha sonra cihazı açma butonuna basılı tutunuz (Üzerinde ünlem işareti olan android logosu gelene kadar) tekrar (-) tuşuna basınız karşınıza gelen listede “Apply update from /nand” seçeneğine (-) tuşunu kullanarak ilerleyiniz daha sonra (+) tuşu ile seçiniz.

Gelecek olan sayfada Download seçeneğine (-) tuşu ile ilerleyiniz (+) ile tekrar seçin Download klasörü içinde update.zip dosyasına (-) ile ilerleyiniz ve (+) ile seçiniz.İşlem tamamlandıktan sonra “Reboot system now” seçeneğini (+) ile seçiniz. Tabletiniz açılacak ve Google Play güncelleme işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Son Güncelleme: 28.04.2017 14:31