YouTube abone satın almadan iyi düşünün

media 1149

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

YouTube kanalına abone satın alanların dikkatine! Abone nasıl alınır veya abone nasıl kasılır gibi arayanlar önce bunların bir zararı var mı ve neyi feda edeceğinizi belirleyiniz.

Video izleme dendiğinde ilk akla gelen yer YouTube oluyor. Bu alanda çok yol alan YouTube aynı zamanda kazanç kapısı olmaya devam ediyor. Atılan videolarda yayınlanan reklamlar ne kadar çok sık çıkarsa o kadar fazla para kazanmayı sağlıyor. 

teknik destek

YouTube kanalı için abone satın alma: İlgi çekici videolar her zaman trafik kazandırmayabiliyor. Ama abone sayınız çoksa bu sizin için yeterli olabiliyor. Gerçek abone sayıları büyük kazanç kapısıdır. Bundan dolayı abone sayısını arttırmak için çok fazla yöntemler bulunuyor. Hele YouTube’ da yayınlanan videolar buradan köye yol olur denenecek kadar fazla. İşin aslı yumurtlayan kaz kesilmez misali çoğu nasıl para kazandığını gerçekte anlatmaz. Yaptıkları size bir kaşık bal çalmak…

YouTube abone kasma tehlikeli mi?

Bir önceki hazırladığımız haberimizde Instagram takipçi konusunu ele almıştık. O haberimizde de aynı durum söz konusuydu. Satın almalardaki tehlikeler hep aynı oluyor. Gerçek olmayan fake kullanıcılar boşa giden paradan başka bir şey sağlamıyor. Bazılarıda ücretsiz bedava abone nasıl kasılır gibi yöntemleri yazarlar. Bunlardan bri kaçı hesabın banlanmasında veya çalınmasına neden olabiliyor.

YouTube abone satın almadan iyi düşünün

En iyi yöntem çalışma yöntemi. Tabi planlı. Belli saat aralıklarında düzenli yayınlanan videolar sizi daha iyi yerlere getirebilir. Atılan video boş olmadan ve kısa olmadan yayınlanmalı. Ne kadar uzun olursa o kadar fazla reklam yer alır. Tabi ilgi çekici bir video olması gerekiyor. Birde sürekli güncel konulara el atarsanız daha iyi olur. Tabi hızlı olmanız sizi 1 puan önde saydıracak.