iPhone 8 özellikleri hakkında yeni bilgi!

media 2127

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone 8 hakkında edinilen yeni bir bilgi yayınlandı. Apple' nin yeni amiral gemisi iPhone 8' de home tuşu, kamera, iris tarayıcı ve tasarım hakkında detaylar yansıtıldı!

iPhone 8 ile ilgili yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor. iPhone 8 tasarımı ile alakalı elde edilen bir bilgiye göre telefon ile ilgili önemli ayrıntılar ortaya çıktı. iPhone 8 ile ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıkarılmaya devam ediliyor. Bu senenin en çok merak edilen telefonlarından olan iPhone 8 ile alakalı iki değişik bilgi elde edildi.

teknik destek

iPhone 8’in Tasarımı Ortaya Çıktı! Apple’ ın 10. yılında kullanıcılarına sunacağı yeni amiral gemisi ile ilgili yeni elde edilen bilgiye göre fabrika çalışanının çizdiği taslak sayesinde iPhone 8’in tasarımı ile alakalı bilgi gelmeye devam ediyor.

Karalama şeklindeki çizimleri Twitter üstünden paylaşan çalışan, iPhone 8’de Home butonunun olmayacağını iddia ediyor. Yeni telefonda home tuşunu sanal tuş adı altında ekranın altına saklamayı tasarlayan Apple, bu senenin değişik bir iPhone modeli tasarlamış görünüyor. Karalama çizimlerine gore ayrıca Iphone 8’de dikey biçimde duran çift arka kamera mevcut. Telefonun ön kısmında ise çift facetime kamera bulunuyor. Apple, iPhone 8 ile birlikte çıkan çift ön kamerayla, iris tarayıcı sensörünü ve 3D kamera özelliğini de kullanıcılara sunma düşüncesi taşıyor olabilir.

iPhone 8 özellikleri hakkında yeni bilgi

iPhone 8 özellikleri

iPhone 8’in tasarımı da görüldü Fabrika çalışanının yaptığı karalama çizimlerinden sonra görülen bir diğer çizim de @VenyaGeskin1 adresli twitter kullanıcısı çalışandan geldi. Yeni tasarımı paylaşan kullanıcı, Apple’ ın yeni telefonu ile alakalı önemli ayrıntıları ortaya çıkardı. Şirket yetkilileri resmi olarak bir açıklama yapmasa da, iPhone 8 tasarımının hemen hemen görüntülerdeki gibi olacağı düşünülüyor.


iPhone 8 raporunda bir çok önemli özellik sızdırıldı, yeni canavar geliyor!

iPhone 8 raporunda bir çok önemli özellik sızdırıldı, yeni canavar geliyor!