Galaxy Note 4 Android 5.1.1 Sürüm Güncellemesini İndirme

media 337

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy Note 4 Android 5.1.1 Sürüm Güncellemesi. Türkiye sürüm güncellemesi rom indir.kies ile nasıl yüklenir

Samsung Galaxy Note 4 2014 yılında satışa çıkmasına rağmen hala çok iddialı bir model. Genel kullanım yorumlarında hem performans açısından hemde batarya ömrü açısından çok iyi yorumlar almaktadır.

teknik destek

Yeni işletim sistemi çalışmalarını sürdüren Google Android M geliştirici sürümünü yayınladıktan sonra stabil sürüm için çalışmalarına devam etmekte.

Samsung, Galaxy Note 4 için Andorid 5.0 Lollipop güncellemesini bazı modellere göre geç yayınlamıştı. Yeni sürüm içinde Avrupa’da dağıtıma başladığı haberi gelir gelmez  yeni sürüm internette yayınlandı. Galaxy Note 4 Avrupa için yayınlanan Android 5.1.1 sürüm güncellemesine buradan sammobile.com/firmwares/search/N910FXXU1COH4/ ulaşabilirsiniz.

Galaxy Note 4 Android 5.1.1 Sürüm Güncellemesi

Galaxy Note 4 telefonlar için ilk Android 5.1.1 güncellemesi Rusya’da dağıtılmıştı. Sonra Avrupa’da yavaş yavaş dağıtıma başlandı.

Android 5.1.1 Türkiye sürüm güncellemesi bu ay içerisinde yayınlanması bekleniyor. Yeni yazılımı yüklemek için cihaz hakkında bölümünden kontrol ederek ya da Kies yazılımı kullanarak kurulum yapılabilir. Kurulum yapılmadan önce cihazın yedeği alınması önerilir.

Son Güncelleme: 17.03.2017 02:05