Windows 10 Nasıl Bir İşletim Sistemi Sorunları Neler

media 3344

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 10 iyi Bir İşletim Sistemi mi,Geçmeli miyim,Yüklemeli miyim,Donma Sorununun çözümü,Ekran Görüntü Sorunu

Windows 8.1 işletim sisteminden Windows 10 Home işletim sistemine geçiş yapıp denedim. Bazı nedenlerden dolayı tekrar Windows 8.1 sürümüne geri döndüm. Memnun olmadığım durumlar benim sisteme mi özgü bilmem ama şuan için stabil bir durumda olmadığı belli.

teknik destek

Windows 10 sorunları

Windows 10 işletim sisteminden memnun olmadığım durumlar

Windows 10 görünüm sorunu: Windows 8.1′ de ekran görünümü ve yazıları daha düzgün ve zarif Windows 10′ da çok net değil çözünürlük ayarlarını değiştirmeme rağmen Windows 8.1′ den aldığım netliğe ulaşamadım.

Windows 10 ses sorunu: Windows 8.1’de aldığım ses kalitesi ve ses seviyesine Windows 10’da ulaşamadım. Ses seviyesinde yaklaşık %30 düşüş var. Ses kartının yazılımını kurmama rağmen yine aynı.

Windows 10 bekleme ya da donma sorunu: Bazı işlemlerde 2 – 3 saniye kadar bekleme oluyor donma gibi bir durum.

Windows 10 hız analizi: Bilgisayarı kasmayan işlemlerde hızda düşüşü fark etmiyorsunuz. Ama ekranı, işlemciyi ve Ram’i zorlayacak işlemlerde hızda azda olsa düşüşü fark ediyorsunuz.

Windows 10 dokunma desteği sorunu:  Bilgisayarım All in One Windows 8.1 işletim sisteminde 10 dokunma noktalarıyla tam dokunma desteği varken Windows 10′ da sorun oluyor örnek web sitelerinde bulunan kategoriler tıklanabiliyor ama örnek video izlediğinizde duraklatma, ses kısma ve ileri geri gibi sardırma seçenekleri çalışmıyor. Tablet moduna aldığımda durum yine aynı oluyor.

Windows 10 Nasıl Bir İşletim Sistemi Sorunları

Windows 10 için not: Yukarıda tespit ettiğim sorunlar belki sürücü uyumsuzluğu ya da tam desteği olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Bana göre Mikrosoft uyum ve sorunları aşmak için daha çok sürüm ya da güncelleme çıkaracak.

Windows 10 Sorunları,Windows 10

Son Güncelleme: 21.03.2017 00:07