Delta-Search.Com Bilgisayardan Nasıl Kaldırılır

media 4946

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows bilgisayara Delta-Search. Com virüsü bulaştı Chrome girerken Delta-Search açılıyor. Tarayıcı anasayfasını nasıl Google olarak ayarlarım?

Google Chrome için “Delta-search.com” Kaldırma: Silme Temizleme Yapılamıyor Çözümü

teknik destek

Bilgisayarınıza virüs bulaştı ve internet tarayıcısını açtığınızda farklı siteler açılıyorsa aşağıdaki adımlar sorununuza çözüm olabilir. Bu adımları yapmanıza rağmen hala sorun devam ediyorsa yorum bırakarak yardım isteyebilirsiniz.

1- İlk olarak masaüstünüzde bulunan Google Chrome kısayoluna sağ tıklayarak özellikleri seçin.
2- Daha sonra açılan özellikler menüsü altından kısayol sekmesini seçerek, burada bulunan hedef bölümündeki dosya konumunu düzenlememiz gerekiyor. 

google yerine Delta-search.com çıkıyor

3- Hedef bölümünde “C:UsersMystrandelAppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe http://  Delta-Search.com ” şeklinde bir dosya konumuyla karşılaşacaksınız. Bu dosya konumunu ” C:UsersMystrandelAppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe” şeklinde değiştirmelisiniz. 

Delta-search.com nasıl kaldırırım, Delta-search.com çıkıyor

Not: Unutmadan virüs temizleme adımlarını da yapınız. Eset online virüs tarama ve Homepage Remover adlı programı kullanınız. İstersenizde önce F8 ile bilgisayarı açıp güvenli modda veya komut sisteminde explorer exe yazarak temizleme adımlarını yapabilirsiniz.

Son Güncelleme: 01.05.2017 20:19