Windows 10 için Netflix geliyor

media 194

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

İnternetsiz çevrimdışı dizi seyretme imkanına Netflix uygulaması ile ulaşıldı. Netflix, video kiralama işi ile büyüdükten sonra Teknolojideki gelişimler ile çevrimiçi video hizmetine başladı.

Windows 10 kullancıları için Netflix geliyor. Netflix’in çevrimdışı yayını olan Windows 10 bilgisayarlara da gelecek.

teknik destek

İnternet erişimine ihtiyaç duyulmadan çevrimdışı dizi seyretme için alternatifleriniz yeni Netflix güncellemesi sayesinde çok daha fazla artıyor. Ancak bu güncellemeyi alabilmek için Windows Store mağazası üstünden Netflix uygulamasını alınması şarttır. Her ne kadar bu özelliğiyle Netflix negatif bir uygulama gibi görünse de, internet harcanmadan çevrimdışı olarak dizi seyredilebilmesi uygulamanın önemli bir artısıdır.

Normal şartlarda Windows Store sizin hangi Netflix sürümünü kullandığınızı göstermez. En son çıkan sürümü almak için Windows Mağazası sağda ve üst kısmında bulunan mavi renkli büyük bir sembol üstünden güncellemeleri kontrol etmek gerekiyor.

Netflix Windows 10 için geliyor

Windows 10 için Netflix geliyor

Güncellemeden hemen sonra Netflix uygulaması açılmak istendiğinde, ekranda karşınıza büyük bir Download ve Go seçeneği ortaya çıkar. Netflix size indirilebilir içeriklerin bir listesini sunmak yerine indirmek istenilen tüm içerikleri kendinizin bulmasını ve indirmesini sağlıyor. Bu önemli bir konu çünkü tüm içerikler indirilebilir olmadığını kullanıcıların bilmesi gerekiyor. Netflix, indirilebilir seçenekler için özellikle kendi yapıtlarını öncelikle sunuyor. Bununla beraber bütün eserlerin tamamı istediğiniz anda indirilmeye açık olmaz.

Netflix bundan önce de iOS ile Android mobil uygulamaları için aynı hizmeti sağlamıştı. Şimdi de buna benzer olan bir hizmetin Windows 10’a getirilmesi, ilerleyen zamanlarda Xbox’a ve Windows akıllı telefonlara da bu uygulamanın gelmesini beklentisini gündeme getirebilir.

Netflix nedir

Netflix, ilk çıkışı Amerika’ da bir DVD kiralama şirketi olarak faaliyete başladı. Daha sonra zamana ayak uydurmak için çevrimiçi video yayınına başladı. 2016 Yılı itibaren dünyaya açılma kararını aldı. Yakın bir zamanda da Türkiye içinde yayına başlama kararı alarak büyük bir adım attı. 

Son Güncelleme: 20.04.2017 18:39