Windows 10 Özellikleri ve Windows 10 Ücretsiz indirme

media 3736

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 10 Özellikleri ve 32 Bit 64 Bit Ücretsiz indirme, Windows 10 indir,Resmi tam sürüm hangi tarihlerde tarihte yayınlanacak.Ücretli mi ücretsiz mi

Windows 10 Resmi Tanıtımı Yapıldı İşte Özellikleri ve Download Adresi

Microsoft Windows 10 özellikleri ve 32 Bit 64 Bit ücretsiz indirme.Resmi tam sürüm hangi tarihlerde tarihte ne zaman yayınlanacak.Ücretli mi ücretsiz mi olacak.

teknik destek

Microsoft, Windows 10 için düzenlediği tanıtıma büyük ilgi oluştu. Bu yıl içerisinde dağıtımı ve stabil çalışması sağlanacak. Merak edilen Windows 10’un detayları aşağıda yer almaktadır. İşletim sistemini buradan windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-iso indirebilirsiniz.

Dokunmatik cihazlarda kullanımı ve önemli yenilikleri ile geliyor. Bu yenilikler geleneksel kullanımları etkilemiyeek şekilde olacak yani klavye ve fareyi kullanımı devam edecek şekilde desteği ile geliyor.

Başlat menüsü Windows 8’de olduğu gibi tam ekran olarak ayarlanabilmesi ve Eylem Merkezi ve Uyarı Merkezi arayüzü ekli olacak.

Yeni Fotoğraflar uygulaması, OneDrive’ı kullanarak fotoğraflarınız üzerinde düzenlemeler yapılmasına olanak sağlıyor. Web sayfasındaki içerikleri OneNote’a aktarma çalışmaları’da devam ediyor.

Xbox uygulamasında bulunan DVR özelliği, box Live ve diğer sosyal ağlarda paylaşıma izin verebilecek. Bazı oyunlar her platformda çalışabilmesi ve kullanıcılar, istedikleri platformdan oyuna dahil olacak.

Windows 10’un satışa çıkacağı tarih henüz netleşmedi ama Şubat 2015’de ilk sürüme start verilmesi bekleniyor.

Microsoft, Windows 10’la kullanıcıları teşvik etmek için yeni Windows sürümünü 1 yıl ücretsiz kullanıma izin vereceğini duyurmuştu. Ücretsiz yararlanabilecek kullanıcılar Windows 7 ve üzeri kullanıcılara verilmesi bekleniyor.

Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü indirebilmek için Windows Insider programına üye olmanız gerekmektedir.insider.windows.com

Windows 10 Özellikleri ve 32 Bit 64 Bit Ücretsiz indirme

Windows 10 İşletim Sistemi 32 Bit ve Windows 10 64 Bit Sürümü Ücretsiz İndir

Son Güncelleme: 24.03.2017 20:07