Ücretsiz Orjinal Windows 8 İndir ve Kur

media 4825

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Microsoft Windows 8.1 orjinal ücretsiz indirme adresi nereden bulabilirim? Orjinal ücretsiz Windows 8.1 nasıl indirebilirim ve Türkçe kullanmak için gerekli bilgiler.

Windows 8 orjinal microsoft tarafından ücretsiz hizmete açtığı sürümdür. Aşağıda indirme adresi mevcut’dur kurulumla ilgili diğer makalemize gözatabilirsiniz. Tabi belli bir zamana kadar ücretsiz indirilebiliyor!

teknik destek

1 Haziranda yayınlanan ve piyasaya çıkmadan önceki son deneme sürümü olan Windows 8 Release Preview download linkleri aşşağıdadır :

32-bit veya 64-bit sürümü seçerek başlayın. Her sürümü, aşağıdaki dillerde mevcuttur.

Ücretsiz yayınlanan sürümler kaldırıldı yeni beta windows sürümü buradan windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-iso

Windows 8 Yükseltme: Donanım gereksinimleri olarak Windows 7′nin çalıştırabildiği bütün bilgisayarlarda çalışabileceği belirtilmiş.

Ücretsiz Orjinal Windows 8 indir

Windows 8.1 veya Pro yükseltmesini yüklemek için müşterilerin Windows XP SP3, Windows 7, Windows 8.1 Consumer Preview kullanıyor olması gerekir. İşlemci : 1 Ghz ya da üstü
 

Ram : 1 GB 32 bit ve 2 GB  için 64 bit

Hard Disk Alanı : 16 GB (32 bit versiyonlar), 20 GB (64 bit versiyonlar için)

Ekran Kartı : Microsoft DirectX 9 veya üstü.

-Dokunmatik özelliğini kullanabilmek için uyumlu bir donanım olması gerekir.

– Windows Store’a erişip uygulama indirip çalıştırabilmek için aktif bir internet erişimi ve en az 1024×768 çözünürlük gerekir.

Direct Download Linkleri – İngilizce 

microsoft.com/tr-tr/software-download/windows8

Ücretsiz Orjinal Windows 8 İndir ve Kur

Son Güncelleme: 11.04.2020 02:38