WhatsApp fotoğraf video yazı ekleme nasıl yapılır?

media 2419

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp' a geçen yıl gelen bir güncelleme ile artık Whatsapp üzerinden fotoğraflara ve videolara yazı eklenebiliyor. Peki yazı nasıl eklenir?

WhatsApp uygulamasında yeni bir güncelleme geldi. WhatsApp gönderilen fotoğraflara yazı ekleme. Gönderilen videolara yazı ekleme nasıl yapılır? WhatsApp efektli mesaj yollama nasıl yapılır?

teknik destek

Kısa zaman önce WhatsApp Android cihazlar için yeni bir güncelleme çıkardı. Bu güncelleme ile artık fotoğraflara ve videolara yazı eklenebiliyor. WhatsApp, şimdide iPhone iOS cihazlar için bu güncellemeyi yayınladı.

WhatsApp, çıkardığı son güncelleme ile paylaşımlara yazı ekleme, çizim, çizim fırça tipleri, emojiler, yazı fontları ve efektli mesaj yollama özelliğine kavuştu.

WhatsApp yazı ekleme nasıl yapılır?

WhatsApp yazı ekleme nasıl yapılır?

WhatsApp, aynı zamanda grup yönetimi için kolaylık yönünden bir iyileştirme yaptı. Artık uygulama üzerinden edinilecek linki gruba katılmak isteyenler için kısa yoldan katılmayı saplayacak.

WhatsApp’ ın yeni güncellemesini cihaz mağaza uygulaması iPhone için App Store üzerinden ve Android için ise Google Play Store’ den yapabilirsiniz.

WhatsApp, fotoğraflara videolara yazı ekleme ile devam eden yeniliklere hız kesmeden GIF ekleme, görüntülü arama ve durum özelliği ile devam etmekte.

Son Güncelleme: 29.03.2017 00:55