WhatsApp 2015 Yılında Sesli Arama Özelliği ile Geliyor

media 3782

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp, uzun zamandır sesli arama özelliği için çalışmalarını sürdürüyor. Çoğu kullanıcının hala neden çıkarmadığı bu özellik acaba ne zaman yayınlanacak?

WhatsApp 2015 yılında sesli arama görüşme özelliği ile geliyor. WhatsApp sesli konuşma yeniliği. WhatsApp sesli görüşme ne zaman başlayacak? Sesli görüşme güncellemesi 2015 yılı itibari ile başlıyor.

teknik destek

Facebook tarafından satın alınan WhatsApp, bir çok değişikliklerle gelmesi beklenirken her hangi bir yenilik yapılmaması acaba yapılan çalışmalar bitmediğinden mi yoksa Facebook bu şekilde devam etmek istiyor mu sorularını akla getirdi. Facebook mavi işaretle başlattığı yeniliği 2015 yılı itibari ile sesli arama özelliğini başlatacağını açıkladı. Tabi ki Facebook kendinden bekleneni yapmaya başladı. WhatsApp uygulaması çok yaygın şekilde kullanılan bir yazılım ama eksik olan yanları sesli arama ve görüntülü görüşme özelliğinin olmaması.

WhatsApp sesli arama yeniliği internette yerini aldı yayınlanan ekran görüntülerinde sade bir arayüz ile karşımıza geleceğini gösterdi. Bluetooth kulaklığı kullanma, gelen aramaya mesaj yolu ile cevap verme özellikleri’de bu yenilikler arasında olacak. Sesli arama özelliği 2015 yılının ilk çeyreğinde ya da ortasında gelmesi bekleniyor.

WhatsApp sesli arama özelliği geliyor mu?

WhatsApp 2015 Yılında Sesli Arama Özelliği

Son Güncelleme: 20.04.2017 19:10