Android Güncelleme Programı|Odin Yazılımı indir

media 3962

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Odin yazılımı ile Android telefona rom atma güncelleme ya da rom indirme yükleme kurulumu bilgisayardan kolay yoldan yapabilirsiniz. Öneri ROM indirme adresi yazıda.

Odin yazılımı ile Android telefon ve tabletlerde sürüm güncelleme yapabilirsiniz. Güncelleme programı Odin yazılımı bu siteden indirebilirsiniz. Odin yazılımı ile Android cep telefonu güncelleme yükleme ve kurulumu. Odin programı ile bilgisayardan Android cihazı güncelleme kurma

teknik destek

1- Odin uygulamasını açın  Re-Partition bölümü işaretli olmadan
2- PDA yazısına tıklıyın ve de indirdiğiniz programın tar uzantılı dosyasını seçiniz.
3- Telefonunu Ses kısma + Home + Power tuşuna aynı anda basarak download moduna alıp usb kablo ile bilgisayara bağlayınız ses arttırma düğmesine basınız.
4- ID:COM altındaki bölüm sarı renge dönüşünce start yazısını tıklayınız.

Android Güncelleme Programı Odin Nasıl Kullanılır
 

Samsung cihazınız ile uyum sağlayan Odin programını buradan samsungupdate.com/android-how-to/what-odin-version-you-need-for-your-phone indirin.

Cihazınıza uyum sağlayan yüklemek istediğiniz resmi yazılımı buradan sammobile.com/firmwares indirin.

Cihaz modelinize doğru yazılımlarda dikkat etmeniz gereken birinci nokta dosya uzantılarıdır. Program (firmware) dosyaları tar uzantılıdır (bazen md5’de olabilir) Uzantısı “tar” olmayan dosyalar odin vasıtasıyla yüklenmez. Tar uzantılı dosyalar sıkıştırma uygulamaları ile sıkıştırıldığı için zip veya rar dosyasıymış gibi görünebilirler. Söz konusu sıkıştırılmış dosyaları açtığınızda dikkat etmeniz lazım gelen içerideki dosya sayısıdır. Şayet bir dosya var ve Tar yahut md5 uzantılıysa yüklenebilir. İşte bunun haricinde farklı olarak 3-4-5 dosyalı Tar veya md5 uzantılı yükleme dosyaları olabilir problem yok onlarda odin ile birlikte yüklenebilir.

Uyarı: Daha önce yukarıdaki adımları uygulamadıysanız yada teknik bilginiz yoksa yardım almanız önerilir artı cihaz yedeğini alıp o şekilde güncellemeyi yapınız.

Android Güncelleme Programı|Odin Yazılımı indir

Son Güncelleme: 02.07.2019 19:44