Android Samsung DNS Uygulaması ve Ayarları

media 259

Android Samsung DNS Uygulaması ve Ayarları

teknik destek

Android Samsung Galaxy Cep Telefonda ve Tabletlerde DNS Ayarları Nasıl Yapılır 2016

Android DNS ayarlarını değiştirme nereden nasıl hangi uygulama ile nasıl yapılır? Samsung DNS ayarları, Android DNS ayarları,Samsung DNS adresleri, Samsung DNS programı ile nasıl değiştirilir?

teknik destek

Android sistemde Wi-Fi’ de DNS ayarları nasıl değiştirilirMenu / Wireless Control / Wifi Settings / Menu tuşuna basınız ve ekranın altında SCAN ve ADVANCED adında iki ikon belirecek.

“Advance ” ikona tıklayın ve ” use static IP ” seçeneğini işaretleyin. Aşağıda DNS bölümlerinin etkin hale geldiğini göreceksiniz. DNS adreslerini manuel olarak girebilirsiniz

Telekom Dns: 195.175.39.39 – 195.175.39.40 Google Dns: 8.8.8.8 – 8.8.4.4 ve OpenDns: 208.67.222.222 – 208.67.220.220

Android cep telefonu ve tabletler için DNS uygulaması 2016

SetDNS uygulaması, köklü telefon köklü cihazlarda tüm cihazlar ve 3G/mobile ağlar için WiFi üzerinde özel ad sunucularını kullanmaya zorlamak için en kolay yoludur. IPv4 ve IPv6 ağları ve nameserver her ikisi için de çalışır. DNS değiştirme programını Google Play mağazasından setdns yazarak indirebilirsiniz.

Android DNS Ayarları Nasıl Yapılır,Samsung DNS Ayarları,Android DNS Ayarları,DNS Ayarları Android,DNS Değiştirme Programı Android,DNS Değiştirme Uygulaması APK,DNS Uygulaması APK indir 2016,Samsung DNS Ayarları Nasıl Yapılır

Kablosuz ve 3G/EDGE mobil bağlantı iki kullanırken özel nameserver bilgileri korur. WIFI Sadece olmayan köklü telefonları ile.

Google, opendns, OpenDNS aile kalkan, fooldns ayarları ile birlikte gelir, özel DNS sunucuları ve DHCP geri dönmek için seçeneğini girin.

Geçerli DNS durumunu gösterir ve DNS Pro yüklüyse, uygun Widget tıklayarak nameserver değişiklikleri sağlayacak widget içerir.

Normal modda, bu uygulaması * Herhangi bir * sistem dosyalarını (bazı DNS uygulamalar aksine) değişmez, bu nedenle nameserver bilgileri yedeklemek gerekmez. Sadece DHCP geri dönülüyor normal ağ ayarlarına geri döner.

Normal ayarları çalışmıyor eğer tercihleri ​​içinde resolv.conf dosyasını güncelleyebilirsiniz. Bu yazılabilir ise, bu bir yedek aldıktan sonra, resolv.conf içeriğini değiştirir.

OpenDNS Aile Kalkan ayarları telefonda yetişkin ya da uygunsuz içeriği filtrelemek için kullanılabilir.

Google DNS veya OpenDNS gibi alternatif nameservers kullanarak önemli ölçüde tarama hızlandırabilir. Ayrıca, Nawala gibi yerel DNS filtreler atlayabilir.

Tarama DNS ayarlarını geçersiz kılar bir proxy servisi üzerinden giderse Set DNS da kontrol eder. Ağ ayarlarını değiştirdiğinizde, doğrudan IP adresini kullanarak bir URL erişmeye çalışacaktır. Bu doğru sunucu vurursa o zaman ağa doğrudan bağlantı var. Eğer değilse, bir proxy bağlantı yakalama ve kendi nameserver bilgileri kullanıyor.

 

Son Güncelleme: 03.01.2016 10:57