Facebook Bilgisayarda Virüs Var Uyarısı Çözümü

media 4472

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook' a ve bilgisayara virüs bulaştı. İnternette ve Facebook' ta dolaşırken reklamlar geliyor. Aynı zamanda bilgisayarımda virüs var uyarısı çıkıyor virüs temizleme.

Facebook Bilgisayarda Virüs Var Uyarısı Çözümü

teknik destek

Bu mesajı almanızın nedeni Facebook hesabınızdan spam veya başka kötü niyetli içerikler paylaşıldığını tespit ettiği için görüyorsunuz.

Bu hareketler bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabileceğini gösteriyor. Hem hesabınızı hem de bilgisayarınızdaki dosyaları güvenli tutabilmek için bilgisayarınızın taranması ve temizlenmesi gerekiyor.

” Facebook Bilgisayarda Virüs Var Uyarısı Çözümü “

Bunun dışında mevcut kullandığınız tarayıcıyı kaldırıp yeniden kurmanız ve Facebook‘ta uygulamalar bölümünde bilmediğini uygulamaları kaldırınız artı paylaştığınız, beğendiğiniz paylaşımlarıda kontrol edip şüpheli gördüğünüzü kaldırınız.

Bilgisayarınız zararlı yazılımdan etkilenmiş gibi görünüyor. Hesabınızı güvende tutmak ve zararlı yazılımın arkadaşlarınıza yayılmasını önlemek için sorunu çözmenize yardımcı olacağız.

Zararlı yazılımlar, kişisel bilgilerinizi çalmaya çalışan ve Facebook’u kullandığınızda başka sorunlara neden olan yazılımlardır. Spam içeren bağlantılara tıklamak veya paylaşmak, bilgisayarınıza zararlı yazılım bulaşmasına neden olabilir.

“Facebook Bilgisayarının Temizlenmesi Gerekiyor ” aldığını uyarının çözümü aşağıda harfiyen yaptığınızda hesap açılacak hesap açıldıktan sonra Google’den online virüs taraması yazarak ilk siteden internet üzerinden virüs tarama yazılımını indirip bilgisayarınızda virüs taraması yapabilirsiniz.

Facebook Bilgisayarda Virüs Var Nasıl Temizlenir

Facebook Bilgisayarda Virüs Var Uyarısı Çözümü
 

virüs temizleme programı

 

Facebook Hesabıma Giriş Yaptığımda 
 

Ücretsiz Virüs Taraması Adresleri

home.mcafee.com/downloads/free-virus-scan

eset.com/tr/home/products/online-scanner

malwarebytes.org/products/malwarebytes_free

Son Güncelleme: 01.06.2017 01:48