Sony Xperia Z3 Compact Konsept Android 6.0 Sürümü indir

media 2859

Sony Xperia Z3 Compact için Android 6.0 sürüm güncellemesi indirme ve yükleme nasıl yapılır? Android 6.0 işletim sistemi özellikleri ve gelen yenilikler.

teknik destek

Android, Android 6.0 (Zefir) dayalı Sony kullanıcı deneyimine yeni bir üstlenmek için Sony’nin konsepti kaydolmak için bu uygulamayı kullanın. Cihazınıza bir Marshmallow dayalı kavram yazılımını kuracaktır. Kurulum kez gösterim paylaşabilirsiniz ve sizin yorumlarına dayanarak yazılım geliştirmek için düzenli güncellemeler sağlayacaktır.

Sony Xperia Z3 Android 6.0 konsept uygulamasını ücretsiz Android mağazadan indirebilirsiniz.

teknik destek

Android 6.0 sürümü için bilgi alabilirsiniz.

– Yeni harika bir yazılım çalışıyor. 
– Görmek ve toplum öğrenme.
– Gerçekten moderatörler ve mühendisler communitys geribildirim dinleme olduğunu hissettim. Hızlı ve iyi güncellemeler
– yazılımında artık olma duygusu.
– Çok Kullanıcıların iyi bir çalışma kullanıcı arayüzü almak sona yardımcı şeyin bir parçası olmak iyi hissettiriyor.
– Bir kararlı ve hızlı SW kullanma
– geliştirme Insight, ve yetenek yazılımları etkileyecek

 

Pozitif reaksiyon ve geribildirim çok beklentilerimizi aştı, bu yüzden bir sonraki aşamasını duyurmaktan heyecan duyuyoruz – Android için Sony’nin Konsept: Zefir edition.Rolling dışarı önümüzdeki birkaç hafta boyunca, program, 10.000 açıktır Xperia Z3ve Xperia Z3 Compact İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İzlanda, Estonya, Letonya, Litvanya, İngiltere, İrlanda ve Almanya’da kullanıcıları.

Uzun süreli pil ömrü, pürüzsüz ve hızlı performans, şık bir kullanıcı arayüzü, Sony apps ve deneyimler ve: – yazılım “kavramı Android için” bizim ilk anahtar geribildirim bazı üzerine inşa edilmiştir kullanıcıların bize temelleri üzerine inşa edilmiş bir deneyim yaratılmasına yardım sık, zamanında güncellemeleri. Biz burada tüm dahil ve ayrıca yol testine yol boyunca birkaç yeni Sony deneyimler umut ettik …

Daha da önemlisi ve süreç – – yerden, o da bize daha duyarlı olmasını sağlayacaktır Aksine sadece yeni bir yazılım sürümü önizleme yerine, bu yeni bir kullanıcı deneyimi oluşturmak bu sayede, bir çalışma proof-of-concept yolu hakkında Gelişmekte olan ve yayıyoruz Sony Xperia Android kullanıcıları daha hızlı, istediğiniz yükseltir.

Bir iseniz Xperia Z3 veya Xperia Z3 Kompakt İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İzlanda, Estonya, Letonya, Litvanya, İngiltere, İrlanda ve Almanya’da kullanıcı ve yer almak istiyorum, check out “Kavram Sign-up” App tüm ayrıntıları, şartları ve koşulları okuyup kayıt (uygulanabilir ülkelerde mevcuttur).

Son Güncelleme: 03.09.2019 07:14