TikTok hesabını silemiyorum nasıl silinir?

media 247

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok hesap silemiyorum sorunu çekenler için yapılabilecek bir kaç işlem var ve bunların dışında belki 2021' de yasal düzenlemelerin yaptırımları etki edebilir.

TikTok’ un başı bu aralar dertten kurtulmuyor ve büyük ihtimal önemli bir kullanıcı kaybına uğramış olabilir. Bazı ülkelerde inceleme başlatılan ve Amerika’ da ise ambargo uygulanan uygulamanın birde rakibi instagram’ ın yeniliğine takıldı. Rakibi kendini kopyalan özelliği Reels ile önemli bir kullanıcıya ulaştı.

teknik destek

Zaman zaman hesap çalınması veya kullanmak istemeyenlerin hesap silme işlemini tercih ederken nadir durumlarda hata alabiliyor. Hesap silinemiyor hatasının çoğunlukla görülmesi engellenen hesaplarda görülmekte. Yani kişiye bir yaptırım uygulanmış ve kapatmak istediğinde işlem hatası alıyor. Böyle durumlarda verilen cezanın günü veya iletişime geçilerek destek istenilebiliyor.

Tik Tok hesap silinemiyor için:

  • İlk önce başka bir cihazla denenmesini öneriyoruz.
  • İşlem yapılan hesabın profilinde boşluklar varsa doldurulması iş görebilir.
  • Ek doğrulamalar iş yapabilir. Örnek ekli olmayan veya doğrulanmamış e-posta hesabını doğrulamak gibi.
  • Ayarlara ulaşamayanlar ? işaretiyle ilgili bir başlık üzerinden geliştiriciye iletebilirler.

Hesaba hiç bir şekilde erişemeyenler için savcılıkla işlem yapılması önerilebilir. Tabi suç unsuru olan durumlarda işleme alınacaktır. Aksi durumlarda veya önemsiz durumlarda takipsizlik kararı verilir. Yeni kanunlaşan sosyal medya yasasıyla gerekli adımlar atıldıktan sonra hızlı aksiyon alınabilecek. Düzenlemede gün içerisinde işlemler yapılabilecek. Yasaklamalar, kapatmalar ve gerekli bilgilerin erişimi gibi.

TikTok hesabını silemiyorum nasıl silinir?

Son Güncelleme: 25.08.2020 20:09