Smart TV canlı maç seyretme

media 1546

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Smart TV kanalında canlı maç ve film izleyebilirsiniz. Abonelik gerektiren bir uygulamaya sahip. Tabi ilegal olarak canlı maç izleme programları ve siteleri de genelde tercih edilmekte.

Smart TV dünyanın önde gelen birçok ligindeki futbol ve basketbol müsabakalarını canlı olarak yayınlayan bir spor kanalıdır. Ücretli bir kanal olan Smart TV ilk olarak spor dünyasına Avrupa liglerindeki maçları yayınlayarak giriş yaptı. Daha sonra dünyanın önde gelen birçok futbol ligini, basketbol liginin, NBA maçlarını ve Eurolig maçlarının canlı olarak yayınlandığı Smart TV’ye sporseverler ancak üyelik satın alarak sahip olabilir. Smart TV paralı bir kanaldır ve kanal ücreti ödenmeden sporseverler bu kanala erişim sağlayamazlar.

teknik destek

Smart TV Nasıl Bir Kanaldır?
Her türlü spor müsabakasının yayınlandığı smart TV de birçok spor müsabakasının yanı sıra birçok ekstra paket daha yer almaktadır. Bu paketler içinde aile sinema paketleri, çocuk paketleri, spor paketleri ve oyun paketleri yer almaktadır. Smart TV paketi satın alan sporseverler isterlerse küçük bir miktarda ekstra para ödeyerek diğer ekstra paketleri satın alabilirler. Smart TV canlı maç seyretmenin bir numaralı adresi olmasının yanı sıra birçok sinema filmi ve dizi dünyasında önemli filmin yayınlandığı bir arenadır.

Canlı maç izleme

Smart TV canlı maç seyretme

Smart TV Nasıl Satın Alınır?
Ekranların bir numaralı spor kanalı olan smart TV’yi satın almak için ilk olarak müşteri hizmetleri ile iletişime geçilmeli ve daha sonra yetkili servis ile temasa geçilerek sözleşme imzalanır. Sözleşme imzalandıktan sonra yetkiler sporseverin evine gider ve smart TV’nin kurulumu tamamlanır.


Sinyal yok nedir sinyal yok hatası ne demek

Sinyal yok nedir sinyal yok hatası ne demek

Smart TV kablolu internet bağlantı ayarları

Smart TV kablolu internet bağlantı ayarları

Samsung Smart TV Pin Kodu Şifresi Nedir

Samsung Smart TV Pin Kodu Şifresi Nedir

Smart TV Türksat 4A sinyal zayıf veya yok

Smart TV Türksat 4A sinyal zayıf veya yok