Tüm Samsung modelleri için Galaxy S8 Launcher ve Bixby apk indir

media 2208

Galaxy S8 Launcher (TouchWiz) ve yapay zekalı sanal asistanı Bixby, Samsung cihazlarına yüklemeyi başardılar. Diğer Android 7.0 Nougat sürümlerine yüklendi. Bixby nasıl yüklenir?

teknik destek

Samsung‘ın kısa süre önce resmi olarak tanıtımını yaptığı yeni amiral gemisi Galaxy S8 modeli tüm ihtişamıyla akıllı telefon pazarında krallığını ilan ederken, geliştiriciler Galaxy S8 Launcher (TouchWiz) ve yapay zekalı sanal asistanı Bixby‘yi diğer Nougat sürümü yüklü Samsung cihazlarına yüklemeyi başardılar.

Her yıl çıkan yein amiral gemilerinde kullanıcılar için ilk göze çarpan ve en önemli özelilklerden olan arayüzler ve birlikte gelen özel uygulamalar, kısa süre içerisinde geliştiriciler tarafından kırılarak yayınlanıyor. Şimdi de daha bir hafta önce resmi olarak tanıtılan Galaxy S8 modelinde kullanılan TouchWiz Launcher ve Samsung’un bolca reklamını yaptığı yeni yapay zekalı sanal asistanı Bixby geliştiriciler tarafından kırılarak, tüm Android 7.x Nougat sürmünü kullanan Samsung cihazlarına yükle başarıldı. 

teknik destek

Eğer sizinde örnek olarak Nougat sürümünü kullanan bir Galaxy S7 veya Galaxy S7 Edge cihazınız varsa, S8 Launcher‘ıyla Bixby‘yi hemen telefonunuza yükleyebilirsiniz. Yapmanız gerekenler oldukça bisit.

1. S8 Launcher’ına ait apk dosyasını yüklemek,
2. Bixby apk dosyasını yüklemek.

Galaxy S8 Launcher apk indir / Galaxy S8 Launcher yükle

Tüm Samsung modelleri için Galaxy S8 Launcher ve Bixby apk indir

Öncelikle telefonunuza Galaxy S8′de kullanılan TouchWiz Home 6.0.77 apk dosyasını buradan indirerek yükleyiniz: drive.google.com/file/d/0B4UHx5ZkkDSPSGpsMXJ4NWVhYlE/view

veya: apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/touchwiz-home/touchwiz-home-6-0-77-release/

Launcher’ı yükleyemediyseniz, aşağıdaki videoyu izleyerek yardım alabilirsiniz:

Video’da da göreceğiniz gibi S8 Launcher’ı yükledikten sonra, uygulamalar bölümünden TouchWiz‘i açıp cache’i silmeniz gerekiyor.

Bixby apk indir ve yükle

Galaxy S8 Launcher ve Bixby apk indir

Sorunsuzca S8 Laucnher‘ı yükledikten sonra, ikinci aşama olarak Bixby apk dosyasını buradan indirerek telefonunuza yükleyin: drive.google.com/file/d/0B4UHx5ZkkDSPRWNOeFJ2YWtjOTA/view

veya: apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/hello-bixby/hello-bixby-1-3-23-release/hello-bixby-1-3-23-android-apk-download/#file

Bixby nasıl yüklenir

Bixby‘yi yükledikten sonra S8 Launcher‘ında ayarlar bölümüne giriş yapmak için anasayfa butonuna uzun süre basılı tutun ve açılan ayarlar bölümünden Bixby’yi aktif ederek telefonunuzu yeniden başlatın. Eğer sorun yapıyorsanız, yeniden S8 launcher ve Bixby’ye ait verileri silerek sıfırlayın. Bu kadar.

Telefonunuz yeniden başladığında Bixby’yi kullanmak için ekranda açılan sol taraftaki yeni pencereye geçiş yapabilirsiniz.


Samsung DeX ile akıllı telefon masaüstü bilgisayara dönüşecek!

Samsung DeX ile akıllı telefon masaüstü bilgisayara dönüşecek!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Türkiye Fiyatı şaşırttı!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Türkiye Fiyatı şaşırttı!

Samsung Galaxy S8 ve S8+ resmi olarak duyuruldu, işte tüm özellikleri ve fiyatı!

Samsung Galaxy S8 ve S8+ resmi olarak duyuruldu, işte tüm özellikleri ve fiyatı!
Son Güncelleme: 15.10.2019 19:20