Samsung Galaxy S3 4.1.2 Güncelleme Şebeke Problemi Çözümü

media 4880

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy S3 cep telefonda sürüm güncellemesi sonrası şebeke problemi oluştu çözümü nedir? Galaxy S3 güncelleme sorunu için güncel sorunsuz ROM atınız.

Samsung Galaxy S3 4.1.2 Güncelleme Şebeke

teknik destek

Samsung Galaxy S3 4.1.2 güncelleme yaparken hata mı alıyorsunuz çözüm adımlarını kontrol edelim.

İmei numarası değiştirilmiş Galaxy S3 telefonunuz varsa bu cihazlarda herhangi bir şekilde firmware yada custom rom yüklemesi yaptığınız taktirde şebekeni gelmez. imei değiştirme işlemi sırasında cihazın efs yapısı değiştirildiği için güncelleme yapıldığı taktirde bu değiştirilmiş sistem bozuluyor ve şebekeniz gelmiyor. eski imei numarasına geri dönmek, geri döndükten sonra pasaporta kaydettirmek gibi işlemler kesin çözüm olmuyor. kısacası eğer bir kez değiştirildiyse artık geri dönüşünüz bulunmuyor.

Güncelleme Şebeke Problemi

Yapmanız gereken *#06# yaparak çıkan imei numarasını kasanın üzerindeki ile karşılaştırın. aynı değilse aşağıdaki linkten sorgulatıp hangi model yazdığına bakın. farklı ise değiştirilmiştir.

mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

yükleme işlemini sadece cwm recovery üzerinden yapabilirsiniz ve yamayı şebekeniz gittikten sonra imei numaranızın silinmediği koşullarda yüklemelisiniz. imei numaranız silindiyse(null yada 0000… yazıyorsa) işe yaramaz, şebekeniz gitmediyse yani sağlamsa etkisi olmaz, efs yedeğiniz bu tip bir durumda şebekenizi geri getirmez. cwm recovery nedir, nasıl kullanılır aşağıdaki konulardan öğrenebilirsiniz;

inen dosyayı hafıza kartına kopyalayın ve home tusu + ses açma tusu + power(açma kapama)tusuna basıp cwm menüsünden install from sd card seçenegini kullanarak hafıza kartından arıza04.zip dosyasını gösterin ve telefonun restart etmesini bekleyin.Yeniden basladıktan sonra şebekeniz 20 sn içerisinde gelecektir.

Son Güncelleme: 27.04.2017 16:46