Galaxy A8 Desen Kilidini Kırma Hard Reset Atma

media 3269

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy A8 Model Kilidi Kırma Ekran Tuş Kilidini Kırma Açma için Hard Reset Nasıl Yapılır? Desen Şifresini Unuttum. Fazla Desen Denemesi Model Denemesi

Samsung Galaxy A8 cep telefonunda unutulan ya da çok fazla sayıda model denemesi sonucunda, Gmail kullanıcı adı ve şifre ekranı geldiyse anlık internet bağlantınız aktif değilse, kilitlenen ekran desen kilidini kırmak için aşağıdaki Hard Reset adımları yapmanız yeterli.

teknik destek

Desen kilidini açmak için Hard Reset adımları denenecek. Hard Reset işleminde kilidin kaldırılması için yapılan işlemde cihaz içinde bulunan tüm dosyalar silinecek.

Telefon açıksa kapatınız. Cihazdan Ses açma (yukarı tuşu), Menü (home) ve telefonu Açma (güç) tuşlarına 10-20 saniye kadar basılı tutuyoruz.  Ekrana Android ya da Samsung logosu geldiyse tuşları bırakınız.

Hard Reset seçeneklerden Wipe Data / Factory Reset seçeneğinin üstüne ses kısma tuşu ile geliniz ve Güç tuşuna basıp çekiniz. Cihazı sıfırlamak için Yes seçeneğinin üstüne Ses kısma tuşu ile gelip Güç tuşuna basıp çekiniz. Son adım Reboot System Now yani cihazı yeniden başlatacak.

Galaxy A8 Desen Kilidini Kırmak için Hard Reset Atma

Samsung Galaxy A8 Hard Reset,Galaxy A8 Model Kilidini Kırma

Galaxy A8 Desen Kilidini Kırma

Samsung Galaxy A8 fabrika ayarlarına döndürme: Ayarlar> Yedekle ve Sıfırla> Fabrika Ayarlarına Sıfırla> Cihazı SıfırlaTümünü Sil adımları ile cihazınız sıfırlanıp açılacaktır.

Yukarıdaki tüm işlemlerde sadece telefon dahili hafızasında bulunanlar silinecek. Hafıza kartı ve Sim kart silinmeyecek.

Son Güncelleme: 19.03.2017 00:52