Google' dan yeni bir özellik yapay zeka

media 1937

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Google, tarayıcı uygulamasında bazı yeniliklere gitti. E tablolarda yapay zeka yolu ile zenginleştirdi. Geçtiğimiz günlerde de yeni bir özelliği devreye almıştı. Yenilik uygulamalar içinde ara.

Google‘ın tarayıcılar, slaytlar gibi tarayıcı ve mobil uygulamalar üzerinde bulundurmuş olduğu e tablolar hizmetine yeni bir özellik daha eklenmiştir. Alınan bilgilere göre insanların slayt, grafik gibi işlerini daha pratik ve zamandan tasarruf edecek şekilde yapmaları için e tabloların yapay zeka yoluyla daha da zenginleştiği haberi verilmiştir. Yapan zeka uygulamasıyla artık e tabloların daha çok önem kazandığı ve gittikçe kullanımının yaygınlaşmaya başladığının haberini veren firma, artık bundan sonra yapay zekanın işin içine katılmasıyla insanların kısa sürede daha çok iş yapabileceği haberi verilmiştir.

teknik destek

Google’ den tek tıklama güncelleme 

Google' dan yeni bir özellik yapay zeka

Alınan kararlar üzerine Google’ın bu uygulama üzerine yapay zeka uygulamasını eklemesi üzerine artık tüm işlemlerin tek bir tıklama sonucu güncelleneceği haberi verilmiştir. Bu uygulama sayesinde artık insanlar e tablolar üzerinden yapmış olduğu dokümanlar ve slaytlara kopyaladıkları grafikleri tek tıklama ile tüm belgeler üzerinde güncelleme yapacaklarının haberi verilmiştir. Bu haber üzerine artık insanlar kısa sürede daha fazla iş yapabileceğini ve uygulamanın her yerde kolay bir şekilde kullanıma sahip olduğu haberi verilmiştir.

Firmanın yapay zeka uygulaması sayesinde e tablolar üzerinden vermiş olduğu bu hizmetten dolayı insanların daha kaliteli ve güvenilir hizmet alabileceğini söyleyen firma, yapmış olduğu açıklamada artık bu uygulamanın tüm mobil uygulama ve tarayıcılarda geçerli olacağını ve güncelleme işlemlerinin tek tıklama ile yapılacağının haberi verilmiştir.


Google yeni arama özelliğini tanıttı!

Google yeni arama özelliğini tanıttı!
Son Güncelleme: 12.06.2017 15:44