Android Rehberi Yedeklemek Geri Yükleme Uygulaması Programı

media 4045

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Rehberi Yedeklemek Geri Yükleme Uygulaması Programı

Android Rehberi Yedeklemek Geri Yükleme Uygulaması Programı İndir

Android Rehberi Yedeklemek Geri Yükleme Uygulaması Programı,Bilgisayardan Android Telefonda Rehber Yedekleme,Yedeği Geri Yüklemek Yükleme,Samsung Galaxy HTC Sony APK Rehber Yedeği

Aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz eğer durum devam ediyorsa google play store mağazasında bulunan arama bölümünden android yedekleme uygulamamsı ya da programı diyerek aratıp indirip yükleyip deneyebilirsiniz bunların dışında bilgisayar üzerinden de yedek alınabilir internetten aratabilirsiniz.

Android Rehberi Harici Sd Karta Taşıma

  • Telefonunuzun Ana Ekranındayka, rehbere girin.
  • Rehber Açıkten, sol alt köşeden seçeneklere dokunun aşağıdaki ekranla karşılacaşaksınız. Bu ekrandan İçe/Dışa Aktar seçeneğine girin.
  • İçe/Dışa Aktara girdiğinizde şöyle bir bilgi gelecek Sd Karta Çıkarı seçin. Karşınıza Bir onay ekranı çıkacak. onayladığınızda rehberiniz Haric sd kartınıza çıkarılacak.
  •  

Android Rehberi Geri Yükleme

Rehberi geri yüklemek için yukarıdaki 1,2,3 seçenekleri aynen uygulayın. Üçüncü ekranda bu kez, ” “SD Kartından al” kısmını seçmelisiniz. Bunu seçtiğinizde karşınıza çıkan ekrandan, rehberi geri yüklemek istediğiniz bölümü seçmenizi isteyecek. Burada “telefon” ve “google” hesabınız görünecek. Telefonu seçtiğinizde rehber telefona geri yüklenecektir.

  • Android Telefonda Rehberi Gmail ile Yedekleme
  • Android cihazlarda rehberiniz aynı kayıtlarla dolu ise; rehberinizi android cihazınızda
  • tanımlı olan gmail hesabınıza senkronize ediniz. Rehberinizi senkronize ettikten sonra,
  • bilgisayardan gmail hesabınıza giriş yapınız ve aşağıdaki yönergeleri uygulayınız.
  • Rehberinizi daha önce gmail adresinize senkronize etmediyseniz;
  •  

1) Android cihazınızın internete bağlı olduğundan emin olun.

2) Menü / Ayarlar / Hesaplar ve Senkronizasyon kısmından tanımlı olan gmail adresinizi seçiniz. Yoksa yeni bir gmail adresi oluşturup bu menüden ekleyebilirsiniz.

3) Üstte belirtilen menüden, gmail adresinizi seçtikten sonra Veri Senkronizasyon bölümünde “Kişiler” kısmının seçili olduğundan emin olunuz. Menü veya Seçenekler tuşuna basarak senkronizasyonu başlatın. Eğer daha önce bu işlem yapılmışsa vakit kaybetmeden direkt bilgisayardan gmail adresinize giriş yapın.

4) Gmail adresinize giriş yaptıktan sonra “Rehber” kısmına gelerek aşağıdaki işlemleri yapın ve Android cihazınızdan rehberinizi tekrar senkronize ediniz.

Posta yazısının kenarındaki ok işaretine tıklayarak Rehber kısmına giriş yapabilirsiniz.

Son Güncelleme: 15.09.2019 21:44