Playstation PS4 Özellikleri Türkiye Fiyatı

media 4435

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

PlayStation Vita üzerinde bulunan "Remote Play" özelliği sayesinde PlayStation 4' te oynadığınız her oyuna direkt olarak bağlanabilecek.

Sony merakla beklenen yeni konsolu Playstaion 4′ ü düzenlediği ‘PlayStationMeeting 2013’ etkinliğinde tanıttı.

teknik destek

Playstation PS4 Özellikleri Türkiye Fiyatı

Fiyatı: 1.299,99-1.399,99 TL arası
Etkinlikte Sony Computer Entertainment International’ ın yönetim başkanı Andrew House Playstation 4 Özellikleri hakkında şu bilgileri verdi;  PlayStation markası olarak her zaman yenilikçi olmayı denedik ve başardık.

Playstation PS4 Özellikleri Türkiye Fiyatı

PlayStation 3’ü tasarladığımızda yepyeni bir dünyanın kapılarını aralamış olduk. O zamana kadar tüm konsolların tek amacı vardı, CD, DVD ya da kartuşu takın ve oyununuzu oynayın. Biz PlayStation 3′ le bu işleyişi değiştirdik.

DualShock 4 ile ilgili konuşulanlar doğru çıktı, 8 GB bellek,  AMD x86 tabanlı bir işlemcisi ve devasa bir sabit disk olacağı belirtildi. Cihazın işlemci ve grafik işlemcisi 170 GBps‘ lık br GPU kullanılacağı belirtildi.

Türkiye fiyatları yaklaşık olarak: 1.299,991.399,99  tl arası

indir

 

PlayStation 4 Genel Özellikleri

  • PlayStation 4 eski cihazlarımıza ve tabletler, mobil cihazlarla oldukça rahat bir şekilde bağlantı kurabilecek. PlayStation 4’ün sosyallik anlayışı sayesinde arkadaşlarınızın oyunlarına bağlanıp bir konuşma penceresi açabilecek, kameradan oyun oynayan arkadaşınızı izleyebilecek ve hatta sahip olmadığınız oyunu arkadaşınızla birlikte o anda oynayabileceksiniz.
  • PS4‘ ün menüsünden tüm özelliklerine kadar kendi istediğiniz gibi kişiselleştirebileceksiniz.
  • PlayStation 4 oyunculuk anlayışını tamamen değiştirerek limitleri zorlamayı ve oyunculuğun geleceğini değiştirmeyi planlıyor. DualShock 4 üzerindeki PS tuşuna basarak bulut sistemi üzerinden oyunları oynanabilinecek.
  • Bulut sistemi sayesinde oyunları ücretsiz olarak deneyebilecek ve beğendiğiniz oyunları PS Store üzerinden satın alabileceksiniz.
  • PlayStation 4 sistemi oyun yapımcılarına da yepyeni bir işlev kazandırmayı hedefliyor: Yönetmenmodu. Bu mod sayesinde siz oyununuzu oynarken yapımcılar oyunlarınızı izleyebilecek ve hatta oyun üzerinde o anda değişiklikler yapabilecekler.
  • Oyunu PlayStation Vita’yı kullanarak oynamaya devam edilebilecek.

Son Güncelleme: 03.05.2017 00:15