Google Play Store Hata 403 413 491 Sorunun Çözümü

media 4211

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Google Play Store 403 413 491 hatası çıktığında çoğunlukla yazılım kısmında bir uyum problemi yaşandığını düşünürüz. Özellikle sık çıkan cihazlarda.

Aşağıdakileri deneyiniz ve duruma göre boş alanın olup olmadığına bakınız. Tarih yanlışsa düzeltiniz ve verilerle önbellek gibi alanların temizlenmesi gerekebilir. Bunun içinde “Uygulamalar” alanındaki Google Play seçeneğine dokunun ve içerisindeki seçeneklere tıklayınız. Eğer hala devam ediyorsa bunu birde Google Hizmetleri uygulamasında yapınız. Yine uygulamalar yazılı alandan. 

teknik destek

Unutmadan yüklü olan başka bir uygulamanın buna neden olması da mümkündür.

Google Play Store 403 Play Store indirme yapılamıyor uyarısı alıyorsanız. Birden fazla Google hesabı tek bir cihazda kullanıldığı zaman oluşan hata. Çözümünde yapacağınız bir başka hesap ile deneyin. Olmazsa hesabı kaldırıp doğrulayınız. Yükleme hatası verilen uygulamayı silinip tekrar indirmeyi deneyiniz.

Google Play Store 413 hatası uygulama indirme ya da güncelleme sorunu olarak yer alıyor. Çözümünde Proxy ayarlarını değiştirdiyseniz tekrar eski haline almanız gerekiyor.

Google Play Store 491 Sorunu herhangi bir sebepten ötürü uygulama indirilemedi yarıda kalıyor durumu çıkıyor. Çözüm kısmında 

Play Store’de kullandığınız hesabı cihazdan kaldırıp cihazınızı yeniden başlatınız ve yeni bir gmail hesabını ekleyiniz. durum aynı ise uygulamalar bölmesine gidip Google hesabınızdaki verileri temizleyin ve durmaya zorlayınız. Alternatif çözüm smart ram booster uygulamasını indirip çalıştırıp denemek.

Google Play Store Hata 403 413 491 Sorunun Çözümü

Son Güncelleme: 02.07.2021 21:20