WhatsApp'ta Numaram Kayıtlı Nasıl Kaldırırım

media 505

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp' ta kayıtlı cep telefon numarasını silmek kaldırmak nasıl yapılır? Whatsapp' ta görülen hesap bilgilerinin kaldırılması ve gizlenmesi için detaylar.

Bu konu’da kayıtlı numaraların WhatsApp‘tan kaldırma,değiştirme yada nasıl kullanılmış gibi sorularına cevaptır.

teknik destek

Bütün WhatsApp hesapları cep telefon numaralarına bağlıdır. Kapatılan telefon numarası tekrar başka birine satışı operatörler (turkcell, vodafone ve Türk telekom) mümkün olduğundan eski numaranın sahibinin Whatsapp’ ı kullanılması mümkündür.

Numaranızın eski sahibi WhatsApp hesabını silmediyse, yeni bir hesap açmadan önce telefon numaranız WhatsApp’ta kayıtlı olarak görünebilir. Ayrıca telefon numaranıza ait hesapta başka birinin profil resmini ve durum mesajını görebilirsiniz.

WhatsApp ‘ta eski numaram kayıtlı nasıl kaldırırım

Bu durumda endişelenmenize gerek yoktur. Bu, sadece eski hesabın silinmediğinden dolayı eski bilgilerin sistemde hala bulunduğu anlamına gelir. Yeni numaranızla aktif hale getirdiğiniz hesabınız, telefon numaranızın eski sahibi tarafından kullanılamaz. Konuşmalarınız ve diğer WhatsApp bilgileriniz de güvendedir.

Eski numaraların geri dönüşü nedeniyle oluşacak karışıklığı engellemek adına gerekli adımlar atılmakta. Whatsapp hesabı 60 gün kullanılmış ise yeni olarak aktif hale getirilmiş ise, bu durumun eski numaranın geri dönüştürüldüğü düşüncesi ile eski Whatsapp hesabına bağlı profili ve mesajları kaldırılıyor. 

Son Güncelleme: 01.06.2017 01:24