Android Önbellek Nasıl Temizlenir Silme

media 2411

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

Android Önbellek Nasıl Temizlenir Silmek

Android cep telefonu ve tabletlerde önbellek nasıl temizlerim diyenlere öneri iki uygulama özelliklerine yer verdik. Her iki programı‘da deneyip diğer uygulamayı tercih ettiğiniz uygulama ile temizleyebilirsiniz. Uygulamaları Android marketten aratıp yükleyebilirsiniz. Önbellek temizleyici ve 360 security yazarak bulabilirsiniz. Samsung Galaxy, Sony, HTC, LG ve diğer marka model tüm Android cihazlar için indirip yükleme yapıp temizleme yapabilirsiniz.

teknik destek

Önbellek Temizleyici Uygulama Özellikleri

– Uygulamaları listeleme,
– Listelenen uygulamaların cache’te tuttuğu boyutu gösterme,
– Uygulama arama,
– Tek tıklama ile önbelleği temizleme,
Uygulamayı iyileştirebilmemiz için gördüğünüz eksikleri, fikirlerinizi bize mail atınız.

Not: Uygulama sistem hafızası(memory) ile ilgili işlem yapmamaktadır, uygulamalardan kalan gereksiz verileri depolama alanından(storage) silmektedir.

teknik destek

360 Security Android Önbellek ve Bakım Programı

Cihazınızı en kapsamlı sistem incelemesiyle tamamen temizler bunu büyük verileri akıllı bir şekilde kullanarak hem gereksiz dosyaları tanımlayıp hem de telefon hafızasında daha fazla yer açarak onlardan kurtulur.

Patentli ‘derinlemesine analiz’ algoritmasına dayalı olarak gereksiz arka plan işlemleri silinir ya da kapanır. Böylece uygulamalar ve cihazınız sorunsuz olarak çalışır. Duraklamaya elveda deyin!

Son Güncelleme: 24.03.2017 17:04