Lumia Ailem Ayarları Sorunu Çözümü

media 4438

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Lumia Ailem ayarları nasıl yapılır? Telefonda ailem ayarları tanımlı değil hatası alıyorum. Lumia ailem ayarları kurulumu nasıl yapılır? Uygulama oyun indirme sorunu.

Lumia Ailem Ayarları Nedir Kayıt Olma Sorunu Çözümü

teknik destek

Lumia kullanıcılarının çoğunun şikayetçi olduğu ailem ayarları tanımlı değil uyarısı aşağıda genel ayarları mevcut isteyen sadece cihaza tanımladığı mail adresinde kullandıkları doğum tarihi 18 yaş altında ise hata veriyor bunu 18 yaş üstü yaptıklarında sorun çözülüyor bu ayarı mail adresine giriş yapıp düzeltmeli gerekiyor.

Lumia Ailem Ayarları Çözümü / Ailem Ayarları Kurulumu

Lumia Ailem Ayarları Sorunu Çözümü

Nokia Lumia telefonlarda uygulama indirdiğinizde ebeveyn bildirim uyarası geldiğinde yapmanız gereken kullandığınız mail adresindeki doğum tarihinizi düzeltmek.

Microsoft  hesap ayarlarında yaşınızın 18′den küçük olmasından kaynaklı. Çözüm için hesabınızdaki yaşınızı değiştirip tekrar deneyin, sorun devam ederse hesabı kaldırıp tekrar kurun.

Lumia Ailem Ayarları

Lumia Ailem Ayarları nasıl yapılır

Ailem Ayarları Çözümü
Hesabınızı silmek için;
1. Microsoft hesabı sayfasında oturum açın.

2. Hesap ayarları’nı tıklayın.
3. Genel Bakış sekmesi ile gelen sayfanın en altında Hesabı Kapat tıklayınız.

 

Windows Phone Ailem Ayarları

Çocuklarda telefonlarına uygulama ve oyun indirmede sorun yaşıyorsalar çözümü Windows Phone web sitesinda yer alan ailem ayarlarıdır.

Ailem ayarlarında hem çocuk hem de ebevey için Microsof e-posta adresi ve parolası ile oturumun açılması gerekiyor. Uuygulama indirebilmesi için Windows Phone Mağazası Kullanım Koşulları kabul edebilmeli.

Çocuğun Xbox oyunlarını da indirebilmesini istiyorsanız, Xbox web sitesine gitmeniz ve Xbox Kullanım Koşulları’nı çocuğun adına kabul etmeniz gerekir. Bu kullanım koşulları Windows Phone Mağazası Kullanım Koşulları’ndan ayrıdır.

 

Not: Ailem yalnızca Windows Phone 8′de kullanılabilir.

Çocuklarda uygulama ve oyun indirme için ailem ayarları

  1. Bilgisayardan, Windows Phone web sitesinde bulunan Ailem’ e girin.

  2. Ebeveynin Microsoft hesabı e-posta adresini ve parolasını kullanarak oturum açınız. Ebevey yani anne babanın Microsoft hesabı yoksa Microsoft hesabı açabilirler.

  3. Başlarken tıklayınız.
  4. Çocukları Ailem’ e eklemek için Gite tıklayın. Oturum açma sayfasında, çocuğunuzun Microsoft hesabı ile e-posta adresini ve parolasını giriniz. Çocuğun Microsoft hesabı yoksa, oluşturmak için Kaydol‘u tıklayın.

  5. Ailem giriş sayfasında, çocuğun adının yanında, Düzelt‘i tıklatın ve Windows Phone Mağazası Kullanım Koşulları’nı kabul etmek için yönergeleri izleyin. Çocuk artık Windows Phone Mağazası’ndan uygulamaları indirebilir.

  6. Çocuğun Xbox oyunlarını da indirmesini sağlamak için Xbox. com adresine gidiniz, çocuğun hesabı ile oturum açın ve koşulları kabul ediniz.

Çocuk için uygulama indirme ayarlarını değiştirme

 

Çocuğun Windows Phone Mağazası’ndan uygulama ve oyun indirip indiremeyeceğini ve çocuğun hangi oyun derecelendirmelerini görüntüleyip indirebileceğini ayarlayabilirsiniz.

     

 

  1. Bilgisayarınızda windowsphone.com adresine gidin.

  2. Keşfet seçeneğinin altındaki açılır menüde, Ailem‘i tıklatın.

  3. Telefonunuzda oturum açmak için kullandığınız Microsoft hesabını kullanarak oturum açın.

     

    Not: windowsphone.com’da zaten oturum açtıysanız, açılır menünün en üstünde Keşfeti değil adınızı görürsünüz ve bu oturum açma adımı atlanır.

  4. Ailem giriş sayfasında, çocuğun adının yanında, Ayarları Değiştir‘i tıklatın ve aşağıdakilerden birini yapın:

     

    • Çocuğun uygulama ve oyun satın almasına izin vermek için, Uygulama+Oyun indirmeleri altında, Ücretsiz ve Ücretliye İzin Ver‘i seçin.
    • Çocuğun yalnızca ücretsiz uygulama ve oyunları indirmesine izin vermek için, Uygulama+Oyun İndirmeleri altında, Yalnızca Ücretsize İzin Ver‘i seçin. Böylece çocuğun ücretsiz uygulamalardan bile uygulama içi satın alma işlemleri yapması engellenir.
    • Çocuğun uygulama veya oyun indirmesini engellemek için, Uygulama+Oyun İndirmeleri altında İzin Verme‘yi seçin.
    • Çocuğun yaşına göre göz atabileceği ya da indirebileceği en yüksek oyun derecesini ayarlamak için, Oyun Derecelendirme Filtresi‘ni açın. Microsoft Aile Güvenliği web sitesine gidip derecelendirmeyi değiştirmek için, Derecelendirmeyi değiştir‘i tıklatın.
    • Çocuğunuzun derecelendirilmemiş oyunlara göz atması ve indirmesine izin vermek için, Derecelendirilmemiş Oyunlara İzin Ver‘in yanındaki onay kutusunu işaretleyin. (Bazı derecelendirilmemiş oyunlarda çocuğun görmesini tercih etmeyeceğiniz içerik bulunabilir.)
    •  

  5.  

Lumia indirme sorunu

uygulama inmiyor

Son Güncelleme: 01.06.2017 02:59