Wifi Ağ Adı Yok Kablosuz Bağlantı Sorunu

media 2548

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Wifi Ağ Adı Yok Kablosuz Bağlantı Sorunu

Wifi Ağ Adı Yok Kablosuz Bağlantı Sorunu

Wifi ağ adı yok kablosuz bağlantı sorunu: Bilgisayarımda wifi kablosuz internet ağ adını ismi görülmüyor. Ağ adı silinmiş çözümü nedir? Wifi kablosuz ağ adı neden yok? Kablosuz wifi ağı açmak.

Bilgisayarınızda kablosuz ağı bulamıyorsanız yada yanlışlıkla internet kablosuz ağı devre dışı bıraktıysanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Windows tanımlanamayan ağ internet bağlantı erişimi yok yazımızı inceleyebilirsiniz.

1- klavyeniz’ de kısayol tuşları ile kapatmış olabilirsiniz f1′ den f12 kadar sıralanan tuşlardan kablosuz ağ simgesini bulup bir kez tuşlayınız eğer açılmadı ise klavyede sol alt tarafta bulunan fn tuşuna basılı tutup klavyede bulunan kablosuz simgeye bir kez basıp çekiniz.

Kablosuz bağlantı kapalı yada sorun varsa aşağıdaki resimdeki şekil gibi

media 2532

2- Bazı laptoplarda kablosuz özelliği açmak için bir açma tuşu olabiliyor bilgisayarınızın ön,sağ ve sol tarafında yer alabilir.

media 2535media 2536

3- Kablosuz sürücünüz yüklü olmayabilir masa üstünde bulunan bilgisayar simgesine sağ tıklayıp yönet yada özelliklerde aygıt yöneticisinin içerisinde ağ bağdaştırıcılarında bazı işletim sistemlerinde aygıt yöneticisi donanımın içerisinde isteyen başlat menüsünden yada denetim masasında yer alan sistemden’ de giriş yapabilir.

” Wifi Ağ Adı Yok Kablosuz Bağlantı Sorunu “

media 2540

Sürücü yüklü değilse yada sorun varsa aşağıdaki gibi soru işareti yada ünlem olur

media 2544

4- Eğer durum hala aynı ise ağ bağdaştırıcılarda yer alan kablosuz sürücüyü kaldırıp (yazılımı sil kutucuğunu işaretlemeyiniz) donanım değişikliğini tara yada bilgisayarı yeniden başlatıp otomatik sürücüyü yüklemesini bekleyip sorunu çözebilirsiniz.

Kaldırılacak sürücüde Wifi yada  kablosuz yazısı vardır üzerine sağ tıklayıp kaldır diyoruz (yazılımı silmiyoruz)

media 243

Wifi Ağ Adı Yok Kablosuz Bağlantı Sorunu

Son Güncelleme: 15.03.2016 20:50