Snapchat şu an sorun var daha sonra tekrar deneyin bağlantı kurulamadı

media 872

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Snapchat uygulamasında "Şu an sorun var daha sonra tekrar deneyin bağlantı kurulamadı" diyor ne demek diyenlere olası çözümü yayınlayacağız. Daha fazla detay için yazın.

Son yıllarda birçok kişinin bildiği ve kullandığı ünlü sosyal platform olan Snapchat’e giriş yaparken bazen hata vererek uygulamaya giriş yapılamıyor. Milyonlarca indirmeye sahip olan uygulamada nadir de olsa her uygulamada olabileceği gibi sunucu çökmeleri yaşanabiliyor. Bunun temel nedeni tam olarak bilinmese de bunun dışında hatalardan da kaynaklanıyor olabilir. Bu hata genellikle telefonuna root izni veren cihazlarda görülüyor. 

teknik destek

Sorunun çıkışına neden olan olası sebepleri aşağıda sıralamaya çalışacağız.

  • Rootlu cihazlarda çıkabilmesi
  • Her hangi bir virüsün cihaza bulaşması
  • Telefon tarihinin yanlış olması
  • İnternet bağlantısında kesilme veya port sorunları
  • Cihazda bir uygulamanın neden olması
  • Hesapta veya uygulamada sorun çıkması

Yani bu şekilde sıralanıp gider. Biz öneri olarak başka bir telefonda hesabın denenmesini öneriyoruz. Cihaz kaynaklı durumlarda cihaz yeniden başlatıldı ve sorun varsa fabrika ayarlarına çevirerek bakılmasını öneriyoruz. Tabi yukarıdakiler kontrol edildikten sonra.

Snapchat şu an sorun var bağlantı kurulamadı hatası

Bu hata genellikle Android telefonuna root izni vermiş cihazlarda görülebiliyor. Bu hatanın Çözümü için ise Android kullanıcılarının yan uygulamalar ile giderebileceği bir çözüm mevcut. Bu yardımcı programlar cihazın root yetkisini maskeleyerek Snapchat uygulamasına telefonu rootsuz olarak gösteriyor ve uygulamaya giriş yapılmasını sağlıyor.

Bunun haricinde eğer cihazınız rootlu değil ise herhangi bir VPN servisine bağlanarak tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

Eğer bu adım da işe yaramaz ise uygulamanın sürümünü düşürüp tekrar kurmayı deneyin. Bu işlem sonucunda çoğunlukla hata giderilmiş oluyor.

Snapchat şu an sorun var daha sonra tekrar deneyin bağlantı kurulamadı


Snapchat hesap kapatma yerine dondurma

Snapchat hesap kapatma yerine dondurma
Son Güncelleme: 24.09.2019 00:21