Galaxy S20 kamera özelliği 108 MP netleşti

media 642

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung' un Galaxy S20' ye sunacağı bazı özellikler net olmasa da belli oldu gibi. Bunlardan ikisi Director’s View ve Single Take Photo nedir ne işe yarar kısaca anlattık.

XDA’ de yer alan bazı geliştiricilerin OneUI 2.0 kaynak kodunu incelediğinde S20 ile ilgili önemli bilgilere ulaştığı söyleniyor. Galaxy S20 için Plus ve S20 Ultra diye üç modelin yakında kullanıcılarıyla buluşacağı ve kamera özelliğinin netleşmeye başlandığı haberleri bu aralar gündemde yer alıyor.

teknik destek

Önemli bir bilgiye göre Samsung’ un S11 yerine S20 modellerini piyasaya süreceği söyleniyor. Bunun nedeni ise rakiplerinin gerisinde kalmamak.

Yeni çıkması planlanan modellere ek özellik elyenerek ve adını S11 yerine S20 olarak değiştirilecek. Yeni model için daha önce kamera özellikleri hakkında bazı bilgiler yer alıyordu. Net olmasa da dolaşan bilgilerden bazıları bugün netleşiyor gibi bir durum söz konusu.

  • Galaxy S20 108 MP kamera ile geliyor
  • Kesinkin görüntüler için 12 MP
  • Optik yakınlaştırmada 5x telefoto
  • Space Zoom
  • Single Take Photo

Şirketin geliştirdiği önemli bir porje ise Zoom’ da 100x ve 40x hibrit yakınlaştırma. Tabi bu yeni çıkacak modellerde ne zaman yerini alır belli değil.

Samsung Single Take Photo nedir?

Bu yenilik deklanşör en uygun zamanı hesaplayarak etkileşimi sağlaması. Şöyle izah edelim karede olanların gözleri kapalı ise açık olana ve iyi bir görüntü elde edildiğinde uygun zamanı gözleyerek yapılan otomatik çekim.

Director’s View nedir?

Yeni iPhone modelde olan ve buna benzer bir şekilde video kaydında lens değiştirmenin mümkün olduğu özellik. Aktif olduğunda cihaz hareket edilse dahi kameranın odaklanan yere odağının kaybolmamasını sağlıyor.

Galaxy S20 kamera özelliği 108 MP netleşti

Son Güncelleme: 03.01.2020 16:38