Google Yeni Mobil Reklam Sistemi Nedir

media 417

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Google Yeni Mobil Reklam Sistemi Nedir,Google Mobil Reklamlarda Değişiklik Yeni bir Dönem,Google Mobil Reklamlarda Ayar,Mobil Reklamı Yenilikleri

Google Yeni Mobil Reklam Sistemi Özellikleri

Google Mobil Reklamlarda Değişikliğe Gidecek. Google Mobil Reklamlarında Yeni Dönem. Google Mobil Reklamlarda Ayarlamalar. Google Mobil Reklamı Nasıl? Yenilikleri.

teknik destek

Reklamcılar ve reklam verenler çok fazla kullanmadıkları mobil reklamlar için Google mobil adsense ile bir yeni reklam dönemi başlatabilir.

Mobil reklamları tercih etmeyenler bilgisayar’da yayınlanan görünümde yada büyüklükte olmasından dolayı. Google bunu değiştirmek istiyor ve büyük bir yeniliğe gidebilir. Büyük firmaların ve reklamcıların ilgisini çekebilir.

Google Mobil Reklam Detayları: Reklamlar şu şekilde olacak dört tasarımdan üçü tam ekran reklamlardan oluşacak ve bu reklam noktalarının bazıları siz uygulamayı kullanırken, ekrana gelecek yada ekranı kaplayacak. Bu reklamlarda video veya etkinliklerde yayınlanabilir.

Google yeni mobil uygulaması ile mobil reklam pazarını çok fazla etkileyecek.  Google’ın bu yeni uygulaması Apple yeni sistemi ile benzerlik gösteriyor.

Google Yeni Mobil Reklam Sistemi

Son Güncelleme: 20.04.2017 19:22