Hi-Level TV garanti süresi kaç yıl ve garanti sorgulama

media 483

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Hi-Level televizyon garanti sorgulaması nereden yapılacağını az da olsa soranlardan biriyseniz bu şekilde henüz bir web sitesi bulunmamakta. Ama garanti süresi için;

Vestel iletişim merkezlerinden görüşerek Hi-Level TV garanti sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Bu markanın Türkiye teknik servis hizmetini bu şirket sağlamakta. Tabi çoğu kısıtlı bir garanti imkanı olduğunu söyleyebiliriz. İlk kurulumunda ücret alındığını belirtelim. Detaylarına 850 2224123 nolu numaradan öğrenebilirsiniz.

teknik destek

Düşük gelirli, ikinci bir TV almak isteyenler veya mutfakta kullanmak için düşünenler için ideal fiyatlarda çok sayıda markalar bulunuyor. Bu markanın şimdilik sık bir arıza yaptığını duymadık. Özellik olarak donanımlı modelleri var ama çok kaliteli yayın vermediğini belirtelim.

Hi-Level garanti nasıl sorgulanır

Hi-Level müşteri hizmetleri yazımızda yer alan iletişim bilgileriyle Vestel ile görüşüp tüm sorularınızın cevabını alacaksınız. En azından nereden öğreneceğiniz söylenecektir.

Garanti dışı sayılacak durumlar şöyle;

  • Sıvı temasları
  • Rutubet durumlarında oluşacak arızalar
  • Darbe veya zorlama durumları
  • Yüksek voltaj sorunu
  • Vidaların açılması
  • Tüm dış müdahaleler
  • İlk kurulumun yapılmaması (Bu biraz esnek servis işine gelirse görmezlikten gelebilir)

Hi-Level TV garanti süresi

Garanti 2 yıl ve bulunduğunuz il veya ilçe’ de anlaşmalı bir teknik servisin olacağını düşünüyoruz. Olmayan yerler için yakın ilçelerle iletişime geçiniz. Önemli bir bilgi ise kutusundan çıkan kitapçığı kaybetmemeniz olacak. Burada çoğu bilgiyi bulacaksınız. Örnek servis telefon numarası ve adresi gibi.

Hi-Level TV garanti süresi kaç yıl ve garanti sorgulama

Yeni modellerin çoğunda Smart TV ve dahili uydu alıcı özelliği bulunuyor. 4K modelleri içinde orta derecede yayın kalitesinin olduğunu belirtelim. Deneyebilirseniz ürünü almadan önce test edin. Açılmama sorunu, kumanda arızası, uydu alıcının çalışmaması gibi sorunlarla karşılaşılabilir.

Son Güncelleme: 12.03.2020 17:22