Galaxy S6 Yeni Touchwiz ile Gelecek

media 3757

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung, Galaxy S6 için yeni bir Touchwiz ile gelecek. Yeni arayüzle hem görünüm hemde performans alanında büyük yeniliklere imza atması bekleniyor.

Samsung Galaxy S6 Yeni Touchwiz ile Neler Değişecek Ne Gibi Bir Performans Sağlayacak?

teknik destek

Samsung Galaxy S6 yeni Touchwiz ile daha hızlı gelecek. Galaxy S6 Touchwiz ile performans özellikleri daha iyi olacak. Touchwiz ne zaman çıkacak güncellemesi ne zaman yayınlanır.

Samsung, metal kasa kullanımına başlaması ile, üreteceği ilk metal kasalı modeli olacak Galaxy S6 ile bazı yeni bilgiler sızdı.

Samsung, Galaxy S6 ile Touchwiz‘da büyük değişimle gelecek. Galaxy S6 ile aynı haberlerde yer alan yeni Touchwiz, az sistem kaynağı harcayacak bu sayede yüklü olan telefonda daha performanslı çalışmayı sağlayacak. Düşük Ram tüketimi yapacak yeni sistemi Galaxy S6 dan daha önce görüntülenir mi net bir bilgi bulunmuyor. Uygulama ilk olarak Galaxy S6‘da kullanmaya başlanabilir.

Touchwiz, Android sistemin daha stabil çalışmasını sağlayacağı bekleniyor. Galaxy S6’dan sonra diğer modellerde üstten alt modellere doğru güncellemenin gelmesi aktarılan bilgilerde yer alıyor.

Galaxy S6 Yeni Touchwiz

Galaxy S6 Yeni Touchwiz ile Gelecek

Son Güncelleme: 20.04.2017 19:07