Samsung Galaxy S4 Pil Sorunu Çözümü!

media 4496

Son güncelleme 7 saat by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy S4 cep telefonda pil erken bitiyor ya da birden bitme sorunu için Samsun açıklama yaptı. Değişim için resmi açıklama geldi.

Samsung Galaxy S4 Pil Sorunu

teknik destek

Samsung S4 telefonlarında batarya sorunu çıktı. Samsung Galaxy S4’ün pil problemlerinden ötürü geri iade edilme oranı % 30 oranına geldiği açıklandı. Samsung bu sorunu yaşayan S4 kullanıcılarına ücretsiz pil değişimi yaparak çözeceğini açıkladı.

Samsung Galaxy S4 Pil Sorunu Çözümü!

Samsung’dan yetkililerinde, teknoloji blogu TrustedReviews’a verdiği röportajda, “Müşterilerimizin en yakın Samsung servis merkezine gitmesini ve ücretsiz pil değişiminden yararlanmasını rica ediyoruz. Samsung kullanıcılarına en iyi kullanım deneyimini sunmaya devam edeceğiz,” diyerek sorunun çözümü için gerekli adımı attı.Galaxy S4, Türkiye’de birkaç aydır satışta olmasına rağmen, cihazın pil sorunu ile ilgili olarak şikayetler gelmeye başlamıştı.

Pilin birden bitmesi, pil göstergesi yeterli olmasına rağmen cihaz kapanması, cihaz tekrar açıldığındaa şarjın normal görünmesi gibi sorunlar, ücretsiz olarak Samsung servislerinden destek alabilirsiniz..

Son Güncelleme: 01.06.2017 01:02