Galaxy Note 4 Polonya Android 5.1.1 güncellemesi

media 2411

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Galaxy Note 4 Android 5.1.1 Polonya sürüm güncellemesi yayınlandı. Güncelleme nasıl yapılır? Tam sürüm dünya genelinde kısa süre…

Sprint ardından uzun zamandır beklenen güncelleme sürümü için Galaxy Note 4Samsung Polonya phablet kilitli olmayan varyantı için Android 5.1.1 yayıyoruz başladı gibi görünüyor (SM-N910C modeli için.) XDA üzerinde kullanıcılar bildiriliyor Güncelleştirme onların Not 4 havadan en ve firmware tam bir versiyonu da online yayınlanmıştır olmuştur yolunda yapıyor söyledi. Biz henüz Kies şey görmüyoruz, ama bu güncelleştirme gerçek anlaşma olmalı ve önümüzdeki haftalarda diğer bölgeler için bir rollout takip.

teknik destek

Android 5.1.1 performansı, pil ömrü ve genel kullanıcı deneyimini perde arkası değişiklikler getiriyor ve aynı zamanda Samsung ek güncelleme ile bu yama planlıyor sürece Stagefright güvenlik açığı için bir düzeltme içermelidir. Sen geçebiliriz cihaz »Yazılım güncellemeleri Hakkında» Ayarlar menüsü ve vurmak Şimdi güncelle OTA varsa düğmeye görmek için, ya da sadece kendi açılır bir bildirim bekler. Ayrıca kaynak link mevcut firmware yanıp sönen deneyebilirsiniz; biz güncelleştirmenin son sürümü tamamen emin değiliz, ama yorumlar düzgün çalışıyor ve herhangi bir sorunları yoktur düşündürmektedir.

Güncelleme: Biz güncelleme 64 bit desteği getirmez söyleyerek XDA üzerinde yorumların çok gördüm, bu yüzden biz 64-bit desteği yalnızca Exynos versiyonu beri Not 4 gelmeyecek işaret düşündüm 64-bit yetenekleri. Diğer varyant kullanılan Snapdragon 805 32-bit işlemci ve Samsung tek Not 4 kullanıcı bölümünde ve diğer değil 64-bit desteği sunan pek mümkün değildir.

Son Güncelleme: 17.03.2017 01:03