Facebook Görüntülü Görüşme Konuşma Yapamıyorum Çözümü

media 3824

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook Görüntülü Görüşme Konuşma Yapamıyorum,Facebook Kamera ile Görüşme Hatası,Facebook Kamera Görüşme Durduruldu Hatası Sorunu Nedir,Nasıl Çözülür

Facebook Kamera ile Görüntülü Görüşme Konuşma Yaparken Durduruldu Yapamıyorum Hatası Sorunu

Facebook görüntülü konuşma görüşme yaparken sonlandırıldı durduruldu gibi hata veriyor yapamıyorum nedeni nedir? Facebook görüntülü görüşme hatasının çözümü. Facebook kamera ile görüşme hatasının çözümleri.

Facebook hesabında görüntülü görüşme yaparken durduruldu yada kapatılması gerekiyor diye hata alıyorsanız bu sorun Windows kaynaklı,internet tarayıcı kaynaklı yada kamera kaynaklı olabilir. Windows kaynaklı durumlar güncel olmayan işletim sistemlerinde görülebiliyor. Kamera kaynaklı durumlar ise yazılım kaynaklı olabilir.

Facebook Kamera ile Görüntülü Görüşmede Bağlantı Sorunu Durduruldu Hatasının Çözümü

Kamera yazılımını denetim masasında bulunan program ve özellikleri yada ekle kaldır’dan kaldırıp ve aygıt yöneticisinde bulunan kamera sürücüsünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp kameranın cd varsa yazılımı yeniden kurunuz yoksa internettten kamera marka modellini bulup uygun sürücüyü indirip kurunuz.

Windows kaynaklı durumun çözümü işletim sisteminizi güncelleme eğer orjinal Windows kullanmıyorsanız uzman birinden destek alınız.

Tarayıcı kaynaklı olan durumlarda farklı alternatif tarayıcılarda deneyiniz örnek chrome, molzilla ve internet explorer.

Yukarıda bulunan işlemleri denemenize rağmen durum aynı ise Skype programını kullanarak sorununuzu çözebilirsiniz. Skype uygulamasında Facebook ile bağlan seçeneği ile Facebook hesap bilgilerinizi girerek kişi listenizi görebilirsiniz.

Facebook Görüntülü Görüşme Konuşma Yapamıyorum

Son Güncelleme: 24.03.2017 21:41