Facebook reklam virüsü kaldırma

media 1294

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook reklam kalkmıyor başkalarına benden virüslü mesajlar ve paylaşımlar gidiyor. Virüs nasıl engellenir ve virüs bulaşmasını önlemek için ne gibi önlemler alınmalı? Cep telefonu ve bilgisayardan…

Facebook reklam virüsüne dikkat! Sürekli Facebook gibi sosyal ağlardan yayılan virüsler kullanıcıların hayatını kabusa çevirebiliyor. Aile üyelerine ve arkadaşlarını rezil olmak gibi bir durumla karşılaşılabiliyor. Ya da bunları dolandırmak için çalınan hesabınız kullanılabiliyor.

teknik destek

Sosyal ağlarda daha çok güvenlşk önlemlerine ihtiyaç var. Kullanıcılar mobil onay ve güvenlik uygulamalarını kullanabilir. Her gelen paylaşımı açmadan önce araştırılmalı ve daha güvenli virüs programlarına ihtiyaç oluyor.

Facebook reklam virüsü kaldırma

Facebook virüsü nasıl temizlenir?

Facebook virüs temizleme:Virüs telefonda veya bilgisayara bulaşmış olabilir. Bunun için ilk önce internet bağlantısını kesmek olacak. Sonra tarayıcıların geçmişini ve kalıntılarını temizlemek gerekiyor. Bazı virüsler tarayıcıya uzantı ekliyor ve uzantılar bölümüne girişi engelliyor. Bunun için aşağıdaki önerdiğimiz virüs programlarını kullanınız.

Facebook virüsü nasıl temizlenir? Facebook hesabına bazen virüs bulaşmıyor. Bilgisayara ve mobil cihazlara bulaşıyor. Facebook buna aracı oluyor. Bazı hesaplarda da virüs bulaştıysa beğeni ve paylaşımlar virüslü olabiliyor. Kullanıcı hesaplarında yer alan arkadaş grubuna virüslü mesajlar gitmeye başlıyor.

Malwarebytes ve Google temizleme aracı programı kullanılabilir. Temizleme aracı tarayıcıdaki bulaşmış virüsler için ilk anahtar oluyor. Sonrasında manuel kaldırabilirsiniz. Facebook online virüs denetimi için Eset’in sosyal medya kontrol aracı bulunmakta. Çok iddialı olmasa da denenebilir.

Virüs bilgisayara bulaştıysa en temiz yöntem sistem geri yükleme veya format atma. Telefona bulaştı ise fabrika ayarlarına döndürme olabiliyor.


Facebook gelen mesajları engelleme

Facebook gelen mesajları engelleme

Facebook oyun bildirimlerini engelleme

Facebook oyun bildirimlerini engelleme

Facebook dil değiştirme ayarları

Facebook dil değiştirme ayarları
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:37